Stoiximan Super League

Πρόστιμο σε Αδαμίδη, αθώος ο «Τόρο»

Με πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Σταύρος Αδαμίδης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για δυσμενείς κρίσεις εναντίον διαιτητών. Επίπληξη στον Θοδωρή Ζαγοράκη για τον ίδιο λόγο, ενώ απαλλάχθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης για όσα είχε πει για τη μη αποβολή του στο ματς Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου.

Με πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Σταύρος Αδαμίδης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για δυσμενείς κρίσης εναντίον διαιτητών. Επίπληξη στον Θοδωρή Ζαγοράκη για τον ίδιο λόγο, ενώ απαλλάχθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης για όσα είχε πει για τη μη αποβολή του στο ματς Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο στον Σταύρο Αδαμίδη για όσα είχε πει κατά του Κουκουλάκη, για τη διαιτησία του στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και κατά του Αμπάρκιολη, που είχε σφυρίξει την «Ένωση» κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Αντίθετα, πιο «φτηνά» την έβγαλε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ υποχρεούται να ανακαλέσει εντός 15 ημερών όσα είχε πει σε βάρος του διαιτητή Τσινιάρη, ο οποίος είχε σφυρίξει το ντέρμπι με τον Άρη.

Τέλος, ο Βασίλης Τοροσίδης κρίθηκε αθώος για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τον Ολυμπιακό Βόλου, σχετικά με τη μη αποβολή του από τον Αρετόπουλο.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις:

1. Με την υπ΄αριθμ. 361/25-11-2010 απόφασή της επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον πρόεδρό της, Θεόδωρο Ζαγοράκη, την ποινή της επίπληξης με την υποχρέωση ανάκλησης των δηλώσεων (αγώνας με Άρη στις 3/10).

2. Με την υπ΄αριθμ. 362/25-11-2010 απόφασή της απαλλάσσει τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βασίλη Τοροσίδη από την κατηγορία της διάπραξης του Πειθαρχικού παραπτώματος της παράβασης του άρθρου 14 παρ.3 και 4 στοιχ.ζ΄ και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (δηλώσεις μετά τον αγώνα Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου στις 2/10).

3. Με την υπ΄αριθμ. 363/25-11-2010 απόφασή της απαλλάσσει την ΤΑΠ ΠΑΕ Κόρινθος από την κατηγορία της διάπραξης του Πειθαρχικού παραπτώματος της παράβασης του άρθρου 14 παρ.3 και 4 στοιχ.ζ΄ και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με Παναιγιάλειο στις 11/10).

4. Με την υπ΄αριθμ. 364/25-11-2010 απόφασή της επιβάλλει στον Σταύρο Αδαμίδη, πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, χρηματική ποινή 15.000 ευρώ (Δυσμενείς κρίσεις κατά διαιτητών στον αγώνα της 19/9 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης και στον αγώνα της 12/9 ΑΕΚ-Πανσερραϊκός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x