Super League 2

Μήνυμα-σοκ προπονητή σε γονέα ποδοσφαιριστή: «Ο γιος σου δεν θα παίξει για να μη βάλει γκολ»

H "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" αποκάλυψε ότι οι δικαστικοί λειτουργοί έχουν εντοπίσει γραπτό μήνυμα που εστάλη από προπονητή εμπλεκόμενης ομάδας της Football League σε γονέα ποδοσφαιριστή.

Στην κατοχή της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών βρίσκονται τα τεκμήρια των καταγγελιών για διεφθαρμένα ματς στη Football League, όπως επισημάνθηκαν στην αστυνομική έρευνα της Λάρισας για παράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες και στην ένορκη μαρτυρική κατάθεση του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

H "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" αποκάλυψε ότι οι δικαστικοί λειτουργοί έχουν εντοπίσει γραπτό μήνυμα που εστάλη από προπονητή εμπλεκόμενης ομάδας της Football League σε γονέα ποδοσφαιριστή. Ο προπονητής ενημερώνει τον γονέα λίγο πριν ξεκινήσει αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη στις 24 Οκτωβρίου 2017 ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τον υιό του γιατί το ματς θα λήξει "άσσος με no goal"! Δηλαδή η εμπλεκόμενη ομάδα της Football League που ήταν φιλοξενούμενη σ’ αυτό το ματς θα χάσει χωρίς να σημειώσει τέρμα.

Στο ίδιο μήνυμα ο προπονητής ενημερώνει τον γονέα ότι η μη χρησιμοποίηση του υιού – ποδοσφαιριστή είναι εντολή του προέδρου, ο οποίος φροντίζει να χρησιμοποιηθούν παίκτες που δεν θα σημειώσουν γκολ!

Πράγματι ο συγκεκριμένος αγώνας έληξε με νίκη των γηπεδούχων, χωρίς οι φιλοξενούμενοι να σκοράρουν. Παράλληλα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε για ένα λεπτό.

Σε δύο περιπτώσεις κατονομάζονται 7 ποδοσφαιριστές που λειτουργούν ως στοιχηματικά εργαλεία. Με βάση τα στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στις 28 Σεπτεμβρίου 2017, η εμπλεκόμενη ομάδα της Football League χρησιμοποίησε έναν τερματοφύλακα, δύο αμυντικούς και έναν χαφ που φρόντισαν ώστε η ομάδα τους να χάσει στην έδρα της με μεγάλη διαφορά.

Αναφορά γίνεται και σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ομάδας της FootballLeague με ομάδα της Super League. Διεξήχθη στις 26 Οκτωβρίου 2017 και έληξε με νίκη της ομάδας της Super League και μάλιστα με μεγάλη διαφορά στο τελικό σκορ. Στη χειραγώγηση μετείχαν ένας τερματοφύλακας και δύο παίκτες της ομάδας της FootballLeague. Αντίθετα, η ομάδα της Super League δεν μετείχε στη χειραγώγηση.


Ανάμεσα στα στοιχεία που εξετάζουν οι δικαστικοί λειτουργοί βρίσκεται και μία συνάντηση ποδοσφαιρικών παραγόντων που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης Τρεις μέρες αργότερα, η συνάντηση επαναλήφθηκε σε ξενοδοχείο της Κρήτης ώστε να χειραγωγηθεί υπέρ ομάδας της Football League αγώνας που διεξήχθη στις 19 Νοεμβρίου 2017. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της ίδιας ομάδας στις 25 Οκτωβρίου 2017 έδωσε εντολή σε δύο ποδοσφαιριστές του να έχουν μειωμένη απόδοση μόνο στο α’ ημίχρονο. Με αυτό τον τρόπο πέτυχε ο συγκεκριμένος αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος να είναι «διπλό» στο ημίχρονο για στοιχηματικούς λόγους. Αποδείχθηκε ότι λειτούργησε εν αγνοία του προέδρου της ομάδας του, με τον οποίο είχε σοβαρό επεισόδιο στα αποδυτήρια.

Ήδη η εισαγγελέας Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου διαβίβασε τα στοιχεία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x