Stoiximan Super League

Καμία πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ Πανιώνιος!

Κανένα ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Πανιώνιος δεν προέκυψε το διάστημα που ο Κωνσταντίνος Τσακίρης απουσίαζε στο εξωτερικό! Όπως διεμήνυσε ο ίδιος στους ανθρώπους του συλλόγου -χωρίς να αποκαλύψει το τι πρόκειται να κάνει από 'δω και στο εξής- δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του, αλλά το πιθανότερο σενάριο, βάσει των όσων είχε πει στον NovaΣΠΟΡ FM,6 στις 18/11, είναι να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι, χωρίς να αποκλείεται, ωστόσο, τίποτα.

Κανένα ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Πανιώνιος δεν προέκυψε το διάστημα που ο μεγαλομέτοχός της, Κωνσταντίνος Τσακίρης, απουσίαζε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική!

Όπως διεμήνυσε ο ίδιος στους ανθρώπους του συλλόγου της Νέας Σμύρνης -χωρίς να αποκαλύψει το τι πρόκειται να κάνει από 'δω και στο εξής- δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του, αλλά το πιθανότερο σενάριο, βάσει των όσων είχε πει στον NovaΣΠΟΡ FM,6 στις 18/11, είναι να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι, χωρίς να αποκλείεται, ωστόσο, τίποτα.

Η διορία που έθεσε ο κ. Τσακίρης -ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής- θυμίζουμε, λήγει στις 29 Νοεμβρίου (την ερχόμενη Δευτέρα, δηλαδή), αλλά θεωρείται απίθανο, μιας και μεσολαβεί σαββατοκύριακο, να εμφανιστεί την τελευταία στιγμή κάποιος ενδιαφερόμενος.

Έτσι, όλα τα ενδεχόμενα είναι (και πάλι) ανοιχτά, με πιθανότερο, βέβαια, όπως είπαμε, να είναι να παραμείνει ο νυν μεγαλομέτοχος ως το τέλος της σεζόν και από κει και πέρα να «ζυγίσει» τις επιλογές του. Άλλωστε, ο κ. Τσακίρης είχε δηλώσει στο κορυφαίο, αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας: «Ήθελα να φύγω, αλλά είμαι εδώ, με όλες μου τις δυνάμεις, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή, μόνο εγώ μπορώ»!

Οπότε, όλα συνηγορούν στο ότι ο Πανιώνιος, τουλάχιστον, προς το παρόν, δεν θα μπει σε νέες, διοικητικές περιπέτειες και θα συνεχίσει ήρεμος την προσπάθειά του για να «ξεκολλήσει» από την «ουρά» της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι τόσο η πλευρά του Πανιώνιου, μέσω του δικηγόρου του μεγαλομετόχου της ομάδας, Κωνσταντίνου Τσακίρη, όσο και η πλευρά Ψωμιάδη, διέψευσαν πως μπήκαν σε διαδικασία συζητήσεων για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ. Ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικής Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, διέψευσαν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας, κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή συνεχίστηκε την Παρασκευή. Η σημερινή προπόνηση της ομάδας έγινε στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο Άκης Μάντζιος είχε στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην των τραυματιών Βαζ Τε, Βαρό και Κουμορτζί, ενώ ο Αμίρι Κούρντι πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο.

Απών από την προπόνηση ήταν φυσικά και ο Πάτρικ Φουνγκουάγιο, ο οποίος την ίδια ώρα έλυνε το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο. Εξάλλου, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι «λύθηκε σήμερα κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Πάτρικ Φουνγκουάγιο. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι σήμερα προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Το Σάββατο, οι «κυανέρυθροι» έχουν προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 5 το απόγευμα και εν συνεχεία η αποστολή της ομάδας θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x