Stoiximan Super League

Θα ‘θελα να ‘σουν εδώ!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός, έτος 2010. Αγωνιστική πράξη, 12. Στο μυαλό των προπονητών δεν μπορούμε να μπούμε και δεν ξέρουμε τι ενδεκάδες θα παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα, όλοι γνωρίζουμε ποιοι θα είναι σίγουρα απόντες από το μεγάλο ραντεβού. Καφές, Τζεμπούρ από την μία και Τοροσίδης, Μέλμπεργκ από την άλλη.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός, έτος 2010.

Αγωνιστική πράξη, 12.

Στο μυαλό των προπονητών δεν μπορούμε να μπούμε και δεν ξέρουμε τι ενδεκάδες θα παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο.

Αντίθετα, όλοι γνωρίζουμε ποιοι θα είναι σίγουρα απόντες από το μεγάλο ραντεβού.

Καφές, Τζεμπούρ από την μία και Τοροσίδης, Μέλμπεργκ από την άλλη.

Το www.sport-fm.gr έψαξε και -εκτός των αυτονόητων- ανακάλυψε έναν ακόμα λόγο που οι αυριανοί απόντες θα λείψουν από τους δύο προπονητές: Άπαντες έχουν σκοράρει σε ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων!

Παντελής Καφές

Ο μέσος της ΑΕΚ είναι 21ος στην σειρά των παικτών που έχουν φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων. Την προηγούμενη αγωνιστική, όταν ο Καφές τραυματιζόταν στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μανόλο Χιμένεθ τα έβαζε με την ατυχία του. Ένας ακόμα πονοκέφαλος για τον προπονητή της ΑΕΚ, που πιθανότατα να μην ξέρει ότι ο αρχηγός της ομάδας του είχε σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό στις 30 Μαρτίου του 2008.

Ήταν τότε που η χαρά των ΑΕΚτσήδων δεν περιγραφόταν με λόγια. Ήταν τότε που το πρωτάθλημα κρίθηκε με την υπόθεση Βάλνερ και η ΑΕΚ -μέχρι να ληφθεί η απόφαση- έπρεπε να κερδίσει το ντέρμπι για να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η «Ένωση» έφτασε σε έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο, επικράτησε 4-0 και την τελευταία λέξη στον «κιτρινόμαυρο» μονόλογο έμελλε να την πει ο Παντελής Καφές.

O Παντελής Καφές σκοράρει στο 3:18



Ράφικ Τζεμπούρ

Πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ μέχρι στιγμής φέτος. Είχε ξεκινήσει πολύ καλά αλλά ο τραυματισμός του θα τον αφήσει εκτός ντέρμπι. Σαν θηρίο στο κλουβί μοιάζει ο «τρομοκράτης» που πέρυσι είχε αφήσει το στίγμα του, ισοφαρίζοντας τον Ολυμπιακό στο 22’ λεπτό με χτύπημα πέναλτι. Ο επιθετικός της Ένωσης έχει σκοράρει και την περίοδο 2007-2008 -όταν ανήκε στον Πανιώνιο- πάλι με χτύπημα πέναλτι, στην ήττα των «κυανέρυθρων» με 4-1.

Ο Μέλμπεργκ σκοράρει στο 1:40. Ο Τζεμπούρ σκοράρει στο 2:40 με πέναλτι που κερδίζει ο Καφές



Όλοφ Μέλμπεργκ

Ο Σουηδός στόπερ του Ολυμπιακού είναι πλήγμα για το κέντρο της άμυνας του. Αλλά όχι μόνο… Πέρυσι, στο πρώτο παιχνίδι -εκεί όπου ο Τοροσίδης έκανε όργια- ο Μέλμπεργκ ήταν ο πρωταγωνιστής στην φάση που ακόμα και τώρα η ΑΕΚ φωνάζει! Ο Δαλούκας δεν είδε το χέρι του «ερυθρόλευκου» αμυντικού στην κεφαλιά του Νέμεθ και σηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων. Ο Μέλμπεργκ ήταν όμως ένας από τους πρωταγωνιστές και στο ματς για τα πλέι οφ, όταν σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι και άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες.

Βασίλης Τοροσίδης

Κι όμως, γίνεται ο πρωταγωνιστής του περσινού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ να λείπει! Στο ματς που κανονικά θα άνοιγε την πρώτη αγωνιστική και έγινε ένα μήνα μετά, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική, ο «Τόρο» έβαλε μπουρλότο στην ΑΕΚ, κάνοντας το 0-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και στο 55’ έκανε το 0-2 με γκολ που θα μπορούσε να του δώσει μέχρι και … Όσκαρ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μείωσε για την ΑΕΚ ο νυν «ερυθρόλευκος», Κρίστιαν Νέμεθ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης πετυχαίνει τα δύο γκολ του Ολυμπιακού και το γκολ της ΑΕΚ πετυχαίνει ο Νέμεθ.



Επιμέλεια: Μιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x