Αγγλία

Στην κορυφή η Άρσεναλ (video)

Στην κορυφή (έστω και προσωρινά) της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται η Άρσεναλ καθώς έφυγε νικήτρια από το «Βίλα Παρκ» με σκορ 4-2. Αν Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν νικήσουν Νιουκάστλ και Μπλάκμπερν αντίστοιχα τότε οι Λονδρέζοι θα μείνουν μόνοι πρώτοι.

Στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται η Άρσεναλ καθώς έφυγε νικήτρια από το «Βίλα Παρκ» με σκορ 4-2 και επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τις ήττες με Τότεναμ και Μπράγκα. Αν Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν νικήσουν Νιουκάστλ και Μπλάκμπερν αντίστοιχα τότε οι Λονδρέζοι θα μείνουν μόνοι πρώτοι. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ τήρησε την παράδοση και έφυγε για 12η συνεχόμενη φορά αήττητη από το γήπεδο της Άστον Βίλα.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν φουριόζοι στο ματς και έπαιζαν ουσιαστικά μονότερμα τους «χωριάτες» χωρίς όμως η καθολική τους υπεροχή στο γήπεδο να μετουσιώνεται σε γκολ. Ο Αρσάβιν όμως βρήκε τον τρόπο να «ματώσει» τα δίχτυα του Φρίντελ και να ανοίξει το σκορ στο 39’. Η Άρσεναλ ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με καταπληκτικό σουτ του Νασρί.

Στο δεύτερο μέρος, η Άστον Βίλα μείωσε νωρίς με πολύ ωραίο γκολ του Κλαρκ στο 52’ αλλά ο Σαμάκ έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του τέσσερα λεπτά αργότερα. Το ματς έγινε θρίλερ όταν για δεύτερη φορά «χτύπησε» ο Κλαρκ στο 71’ και μέχρι το τέλος τα νεύρα ήταν τεντωμένα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα όμως ο Γουίλσιρ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άστον Βίλα (Ζεράρ Ουγιέ): Φρίντελ, Λουκ Γιάνγκ, Νταν, Κόλινς, Γουόρνοκ, Άσλεϊ Γιάνγκ, Κλαρκ, Μπάναν (86’ Χερντ), Ντάουνινγκ, Πιρές (45’ Ντελφουνέσο), Κάριου (67’ Άιρλαντ)

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Σανιά, Σκιλασί, Κοσιελνί, Κλισί, Ροζίτσκι (93’ Τζουρού), Σονγκ, Γουίλσιρ, Νασρί (85’ Γκιμπς), Σαμάκ, Αρσάβιν (85’ Ντενίλσον)



Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο (26/11)

Άστον Βίλα – Άρσεναλ 2-4
(Κλαρκ 52’, 71’ - Αρσάβιν 39’, Νασρί 45’, Σαμάκ 56’, Γουίλσιρ 93’)

Μπόλτον – Μπλάκπουλ (17:00)
Έβερτον – Γουέστ Μπρομ (17:00)
Φούλαμ – Μπέρμιγχαμ (17:00)
Μάντσεστερ Γ. – Μπλάκμπερν (17:00)
Στόουκ Σίτι – Μάτσεστερ Σίτι (17:00)
Γουέστ Χαμ – Γουίγκαν (17:00)
Γούλβς – Σάντερλαντ (17:00)

Κυριακή (27/11)

Νιουκάστλ – Τσέλσι (15:30)
Τότεναμ – Λίβερπουλ (18:00)

Επιμέλεια: Μιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x