Stoiximan Super League

Δεν έβλεπαν ούτε τη μύτη τους…

Το ματς του Πανσερραϊκού με τον Άρη στις Σέρρες διεκόπη στο 53΄από τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Τριτσώνη, καθώς η ορατότητα στο γήπεδο ήταν τόσο περιορισμένη που ήταν αδύνατο να ολοκληρωθεί. Μέχρι εκείνο το σημείο προηγούνταν οι γηπεδούχοι με ένα ασύλληπτο σουτ του Σουμπίνιο στο 40’. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, το ματς θα συνεχιστεί από το ίδιο λεπτό (53’) την ίδια ώρα αύριο (17:15).

Το ματς του Πανσερραϊκού με τον Άρη στις Σέρρες διεκόπη στο 53΄από τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Τριτσώνη, καθώς η ορατότητα στο γήπεδο ήταν τόσο περιορισμένη που ήταν αδύνατο να ολοκληρωθεί.

Μέχρι εκείνο το σημείο προηγούνταν οι γηπεδούχοι με ένα ασύλληπτο σουτ του Σουμπίνιο στο 40’.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, το ματς θα συνεχιστεί από το ίδιο λεπτό (53’) την ίδια ώρα αύριο (17:15). Πάντως, υπάρχει μία περίπτωση ο Άρης να ζητήσει να μην διεξαχθεί αύριο το υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού, καθώς την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Europa League.



Τίποτα δεν προμήνυε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το τι επρόκειτο να ακολουθήσει.

Το σύννεφο της ομίχλης που κατέκλισε το γήπεδο των Σερρών έκανε την εμφάνισή του στο 53’ και μέχρι εκείνη στη στιγμή οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

Ο μεγάλος «άτυχος» του παιχνιδιού ήταν ο Σουμπίνιο. Η ομίχλη έκλεψε τη δόξα από τον παίκτη του Πανσερραϊκού, ο οποίος στο 40’ πέτυχε ένα απίστευτο γκολ, κάνοντας όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι να παραμιλάνε.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, όμως η άμυνα των «λιονταριών» είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Ράντμαν.

Στο 34΄ο Φατί, έχοντας χάσει την ισορροπία του και πέφτοντας στο έδαφος, έβγαλε μία εξαιρετική μπαλιά στον Τσέζαρεκ.
Ο Κροάτης επιθετικός αν και βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων δεν κατάφερε να τον νικήσει, σπαταλώντας μία τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του.

Η απάντηση των παικτών του Κοκότοβιτς δεν άργησε να έρθει. Την ώρα που ο Άρης αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, επειδή ο Φατί είχε τραυματιστεί και προσωρινά βρισκόταν εκτός γηπέδου, ο Σουμπίνιο βρήκε χώρο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, θέτοντας υποψηφιότητα για το γκολ της αγωνιστικής.

Το φιλμ του αγώνα



Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παπάζογλου, Γεωργιάδης, Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβέλε, Λεοζίνιο.

Στον πάγκο: Νόβοτα, Ασλανίδης, Τάντιτς, Βοσκόπουλος, Ανάκογλου, Αμπουμπακαρί, Γαλανόπουλος

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο, Τσέζαρεκ, Φατί, Μίσελ, Λαζαρίδης, Κόκε, Βαγγέλι

Στον πάγκο: Βελλίδης, Κουλουχέρης, Τόχα, Κάρλος, Πορτίγια, Μενδρινός, Χαβίτο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Κωσταράς (Αιτ/νιας)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x