Αγγλία

Ανακουφισμένος ο Βενγκέρ

Την ικανοποίηση του για την επικράτηση της Άρσεναλ με αντίπαλο την Άστον Βίλα (4-2) εξέφρασε μετά το παιχνίδι ο Αρσέν Βενγκέρ. Οι «κανονιέρηδες» πήραν αέρα δυο τερμάτων όπως και την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Τότεναμ και προς στιγμήν οπαδοί και τεχνικό τιμ ανησύχησαν όταν μείωσαν οι γηπεδούχοι, όμως όπως τόνισε ο Αλσατός, η ομάδα του ανταποκρίθηκε σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα και πήρε τη νίκη.

Την ικανοποίηση του για την επικράτηση της Άρσεναλ με αντίπαλο την Άστον Βίλα (4-2) εξέφρασε μετά το παιχνίδι ο Αρσέν Βενγκέρ.

Οι «κανονιέρηδες» πήραν αέρα δυο τερμάτων όπως και την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Τότεναμ και προς στιγμήν οπαδοί και τεχνικό τιμ ανησύχησαν όταν μείωσαν οι γηπεδούχοι, όμως όπως τόνισε ο Αλσατός, η ομάδα του ανταποκρίθηκε σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα και πήρε τη νίκη.

«Ήταν μια πολύ δυνατή εμφάνιση απέναντι στη Βίλα, η οποία είναι πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Παρόλο που προηγηθήκαμε 2-0 ξαναμπήκε γρήγορα στο παιχνίδι, αλλά αυτή την φόρα καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα μας.

Στο ημίχρονο μιλώντας με τους ποδοσφαιριστές αποφασίσαμε να μην σταματήσουμε να κυνηγήσουμε και άλλα γκολ, αλλά δεν εξαρτιόταν μόνο από μας. Η Βίλα ανταποκρίθηκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και μας δυσκόλεψε αρκετά. Προερχόμασταν από δυο ήττες και ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ».


Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x