Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Μπορούμε να βελτιωθούμε»

Απολύτως ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας, εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος. Ο Έλληνας κόουτς έμεινε ευχαριστημένος τόσο στον αμυντικό τομέα όσο και στον επιθετικό ενώ τόνισε πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά», ο προπονητής των νεοφώτιστων, Άρης Λυκογιάννης.

Απολύτως ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας, εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος. Ο Έλληνας κόουτς έμεινε ευχαριστημένος τόσο στον αμυντικό τομέα όσο και στον επιθετικό ενώ τόνισε πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί ήταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά έχοντας διαβάσει την άμυνα των αντιπάλων και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για ελεύθερα σουτ, ενώ βάλαμε και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Αυτό μας βοήθησε ώστε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού όταν πήραμε διαφορά ασφαλείας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα έχοντας επισημάνει τα λάθη που έχουμε κάνει. Μπορούμε να βελτιωθούμε», είπε ο κόουτς του συλλόγου της Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε τα ίδια αποτελέσματα εντός κι εκτός έδρας, αλλά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για παράδειγμα ήμασταν μαζί στο σκορ σχεδόν ως το τέλος. Έγιναν όμως πολλά, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κρεμάστηκαν δύο παίκτες στα χέρια του Ντόζιερ, αλλά δεν δόθηκε τίποτα. Έγραψε κανείς τι πέρασε ο ΠΑΟΚ; Η αλήθεια βεβαίως είναι ότι πρέπει να βελτιωθούμε και εκτός έδρας κι αυτό είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε».

Ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ, Ρόουλ Μάρσαλ, ανέφερε από την πλευρά του: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, καθώς προερχόμασταν από συνεχόμενες ήττες και χρειαζόμασταν ένα καλό αποτέλεσμα. Κάναμε αυτό ακριβώς που μας έλεγε πριν από το ματς στα αποδυτήρια ο κόουτς. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, πήραμε μία διαφορά και αυτό μας βοήθησε, μετά το πρώτο δεκάλεπτο να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κερδίσουμε».

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον κόουτς για την δίκαιη νίκη. Αυτό το παιχνίδι είχε δύο σκέλη. Το ένα στο πρώτο δεκάλεπτο όπου είχε φανεί από το ζέσταμα και κυρίως στην επίθεση όπου πήραμε κάποιες προσπάθειες σωστές αλλά τα χάσαμε. Αυτό δημιούργησε στην ομάδα εκνευρισμό και μέχρι να βρούμε την επαφή μας με το καλάθι ο ΠΑΟΚ είχε ξεφύγει. Στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα ήμασταν συνεπείς σε αυτό που είχαμε πει να κάνουμε. Ένα στοιχείο που θέλω να το τονίσω γιατί είναι κάτι που μας έκανε εντύπωση είναι ότι ο Καλαμπόκης πήγε δύο φορές στην γραμμή των ελευθέρων βολών. Χωρίς να πω ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε άδικα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x