Ελλάδα

Πρίφτης: «Πρέπει να κερδίσουμε»

Η Καβάλα υποδέχεται την Κυριακή (28/11, 17:00) στο κλειστό της Καλαμίτσας τον Ηρακλή για την έκτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο σύλλογος της Μακεδονίας θέλει να διατηρήσει αήττητη την έδρα του και να συνεχίσει μα «χτίζει» πάνω σε αυτό που έχει μέχρι τώρα, επισήμανε ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. «Δε μας ξεγελούν κάποια άτυχα αποτελέσματα που είχε ο Ηρακλής», ανέφερε ο Σον Χαφ.

Η Καβάλα υποδέχεται την Κυριακή (28/11, 17:00) στο κλειστό της Καλαμίτσας τον Ηρακλή για την έκτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο σύλλογος της Μακεδονίας θέλει να διατηρήσει αήττητη την έδρα του και να συνεχίσει μα «χτίζει» πάνω σε αυτό που έχει μέχρι τώρα, επισήμανε ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, με μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους και την οποία πρέπει να κερδίσουμε, στην προσπάθεια μας να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σ’ αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα», είπε ο 42χρονος κόουτς και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι μετά την αλλαγή προπονητή ο Ηρακλής θα έρθει χωρίς άγχος και ενθουσιασμό, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει έμπειρους παίκτες που την καθιστούν επικίνδυνη ομάδα».

Να μην ξεγελαστεί η Καβάλα από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχε έως τώρα ο «Γηραιός», σχολίασε ο 26χρονος γκαρντ, Σον Χαφ: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε πετύχει μέχρι τώρα μόνο νίκες στην έδρας και θέλουμε να συνεχίσουμε. Παράλληλα, θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και καλό μπάσκετ, γιατί αυτό αρέσει στους οπαδούς μας, που επί τη ευκαιρία θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που και φέτος είναι τόσο κοντά μας και γεμίζουν το γήπεδο. Ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα και δε μας ξεγελούν κάποια άτυχα αποτελέσματα που είχε. Χρειάζεται να ήμαστε 100% συγκεντρωμένοι και σοβαροί και στα 40 λεπτά του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x