Europa League

Φιέστα με ισοπαλία για Ζενίτ

Η Ζενίτ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους φιλάθλους της ολοκληρώνοντας τη σεζόν με ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0) απέναντι στην Κρίλια στο «Πετρόφσκι». Η εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League, που την Τετάρτη υποδέχεται την Άντερλεχτ, αγωνιζόταν από το 60’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μέιρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Ζενίτ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους φιλάθλους της ολοκληρώνοντας τη σεζόν με ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0) απέναντι στην Κρίλια στο «Πετρόφσκι».

Η εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League, που την Τετάρτη υποδέχεται την Άντερλεχτ, αγωνιζόταν από το 60’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μέιρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η σύνθεση της Ζενίτ: Μαλαφέεφ, Μέιρα, Κρίζανατς, Λομπάερτς, Λούκοβιτς, Σέμακ (41’ Φαϊζούλιν), Ντάνι, Ζιριανόφ, Ιόνοφ (83’ Ανιούκοφ), Χούζτι, Μπουχάροφ (81’ Κανούνικοφ).

Η Ρούμπιν Καζάν, εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Europa League, ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Λοκομοτίβ στη Μόσχα τερματίζοντας στην τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Champions League, ενώ απευθείας στους ομίλους πέραν της Ζενίτ προκρίθηκε η δεύτερη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Άμκαρ.

Σπαρτάκ και Λοκομοτίβ Μόσχας κατέλαβαν την τέταρτη και πέμπτη αντίστοιχα, που οδηγούν στο Europa League, ενώ μία ακόμη θέση στη διοργάνωση θα πάρει ο Κυπελλούχος (η διοργάνωση συνεχίζεται με την προημιτελική φάση το Μάρτιο). Η Σιμπίρ και η Αλάνια κατέλαβαν τις δύο τελευταίες θέσεις και υποβιβάστηκαν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

Ζενίτ-Κρίλια 0-0
Άμκαρ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-0
Ντιναμό Μόσχας-Σπαρτάκ Μόσχας 1-1
Λοκομοτίβ Μόσχας-Ρούμπιν Καζάν 0-0
Σατούρν-Αλάνια 1-1
Σπαρτάκ Ναλτσίκ-Ανζχί 1-3
Τέρεκ Γκρόζνι-Σιμπίρ 1-1
Τομ Τομσκ-Ροστόφ 3-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x