Stoiximan Super League

Από την καλή και την ανάποδη

Προπόνηση αντί για ρεπό και γκάζια αντί για πριμ είναι οι παρενέργειες της ήττας από την ΑΕΚ. Με εντολή Μαρινάκη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα βρεθούν κανονικά και με το νόμο στου Ρέντη το πρωί της Δευτέρας, από όπου θα περάσει και ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» για να μιλήσει ενώπιον όλων των μελών της ομάδας.

Προπόνηση αντί για ρεπό και γκάζια αντί για πριμ είναι οι παρενέργειες της ήττας από την ΑΕΚ.

Με εντολή Μαρινάκη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα βρεθούν κανονικά και με το νόμο στου Ρέντη το πρωί της Δευτέρας, από όπου θα περάσει και ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» για να μιλήσει ενώπιον όλων των μελών της ομάδας.

Γίνεται αντιληπτό ότι τη δεύτερη ήττα σε ντέρμπι φέτος, αφού προηγήθηκε και το 2-1 από τον Παναθηναϊκό, μόνο με καλό μάτι δεν την είδε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι «μπαρούτι» από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Νοκ-άουτ και ο Ριέρα

Τα είχε χύμα του ήρθαν και τσουβαλάτα ή αν προτιμάτε ένας γίνεται καλά δύο αρρωσταίνουν στον Ολυμπιακό! Τη στιγμή που το ιατρικό δελτίο… ελάφρυνε με την επιστροφή του Ιμπαγάσα στη δράση, Γκαλίτσιος (στην προπόνηση της Πέμπτης) και Ριέρα (στο 22’ του χθεσινού αγώνα) υπέστησαν θλάση!

Κι αν η απουσία του Λαρισαίου μπακ δεν θεωρείται πλήγμα επειδή -επί της ουσίας- δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Βαλβέρδε, το ακριβώς αντίθετο ισχύει στην περίπτωση του Ισπανού άσου. Παρότι δεν έχει πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης στην ως τώρα παρουσία του στο λιμάνι, δεν υπάρχει παίκτης να τον αντικαταστήσει επάξια στην ενδεκάδα στα αριστερά της μεσαίας γραμμής.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή των προσαγωγών και από τις εξετάσεις στις οποίες αναμένεται να υποβληθεί τη Δευτέρα θα εκτιμηθεί με ακρίβεια η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x