Stoiximan Super League

Στα χνάρια του ντέρμπι…

… θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ να βαδίζουν από εδώ και πέρα οι παίκτες του. Τα καλά, αλλά και τα κακά είπε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Ισπανός, ο οποίος βάζει σιγά-σιγά τα στοιχεία της φιλοσοφίας του στο παιχνίδι της «Ένωσης». Την Τετάρτη στην Ελλάδα ο Ροτέν για δοκιμή.

… θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ να βαδίζουν από εδώ και πέρα οι παίκτες του. Τα καλά, αλλά και τα κακά είπε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Ισπανός, ο οποίος βάζει σιγά-σιγά τα στοιχεία της φιλοσοφίας του στο παιχνίδι της «Ένωσης». Την Τετάρτη στην Ελλάδα ο Ροτέν για δοκιμή.

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εμφάνισή τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο οποίος πρόσθεσε ότι έκαναν ότι τους είχε ζητήσει. Τα συγχαρητήρια έδιναν και έπαιρναν προς πάσα κατεύθυνση, αλλά δεν έλειψαν και οι παρατηρήσεις, κυρίως προς τους Μπερνς και Λεονάρντο για κάποια λάθη που έκαναν.

Στο τεχνικό κομμάτι ο Ισπανός είχε παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του Ολυμπιακού και είχε καταλήξει ότι οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν αρκετές από τις δυνάμεις τους μετά το 60’, οπότε αν η ΑΕΚ δεν δεχθεί γρήγορα γκολ θα κερδίσει. Επίσης η πολύ καλή εμφάνιση του Σανέλ Γιάχιτς πιστώνεται σε αυτόν, αφού είναι επιλογή του να ανεβαίνουν τα πλάγια μπακ και το δουλεύει συνεχώς στις προπονήσεις, ώστε να προκύπτουν σωστές αλληλοκαλύψεις.

Αμυντικά Τραϊανός Δέλλας και Κώστας Μανωλάς απέδειξαν σε ένα ακόμη παιχνίδι πως αποτελούν το καλύτερο και πιο ταιριαστό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ΑΕΚ, ειδικά από τη στιγμή που ο Κριστιάν Νασούτι παρουσιάζεται ασταθής από αναμέτρηση σε αναμέτρηση. Η εμπειρία του «Τράι» είναι καταλυτική στην ανασταλτική λειτουργία της «Ένωσης» και δίπλα του βελτιώνεται διαρκώς και ο Μανωλάς, ο οποίος στο ντέρμπι ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος, αποφεύγοντας και μερικά από τα αβίαστα λάθη που κάνει μερικές φορές.

Συμβολαίων συνέχεια

Μετά την ευτυχή κατάληξη στο θέμα του Νάτσο Σκόκο, όλοι στην ΑΕΚ έχουν στραφεί στον Ραφίκ Τζεμπούρ, ώστε να κλείσει το θέμα και να πέσουν οι υπογραφές, παρόλο που υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών από τις 7 Σεπτεμβρίου. Εκτός όμως του «τρομοκράτη» υπάρχει και η περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Χιμένεθ έχει εισηγηθεί την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού και έχει πάρει διαβεβαιώσεις από τον Σταύρο Αδαμίδη ότι ο «Ζορό» θα μείνει.

Έρχεται ο Ροτέν

Στην Αθήνα θα βρεθεί την Τετάρτη ο Ζερόμ Ροτέν για να δοκιμαστεί την Πέμπτη, με την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» από την Κροατία. «Είναι γεγονός ότι μέσα στην εβδομάδα θα έρθω για να συζητήσω και είναι πολύ πιθανό να υπογράψω, θα ήταν μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη για μένα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ», δήλωσε στη “SportDay” ο 32χρονος Γάλλος αριστερός εξτρέμ.

Όσον αφορά τώρα το ταξίδι για τον αγώνα με την Χάιντουκ στο Σπλιτ για τη φάση των ομίλων του Europa League, προέκυψε ένα πρόβλημα με τη μετάβαση της αποστολής της ΑΕΚ στην Κροατία. Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχουν εξαγγείλει απεργία για την Τρίτη και αν αυτή δεν κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική, κάτι που θα κριθεί σήμερα, η «Ένωση» θα ταξιδέψει απόψε, μία μέρα νωρίτερα απ' ό,τι αρχικά είχε προγραμματιστεί. Σίγουρα στο Σπλιτ δεν θα βρεθούν οπαδοί της ΑΕΚ, μια και η ΠΑΕ δεν ζήτησε εισιτήρια.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x