Stoiximan Super League

«Κάτω τα χέρια απ' τον Σισέ»!

Ξεκάθαρη είναι η θέση του Παναθηναϊκού στο (φημολογούμενο, προς το παρόν) ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων -της Άστον Βίλα και της Φούλαμ εν προκειμένω- για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» τονίζουν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν ότι για τον Γάλλο στράικερ δεν έχουν… ενοχληθεί και αν στο μέλλον συμβεί αυτό, η απάντησή τους είναι η εξής: «Ο Σισέ δεν πωλείται τον Ιανουάριο, όποια κι αν είναι η προσφορά»!

Ξεκάθαρη είναι η θέση του Παναθηναϊκού στο (φημολογούμενο, προς το παρόν) ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων -της Άστον Βίλα και της Φούλαμ εν προκειμένω- για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» τονίζουν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν ότι για τον Γάλλο στράικερ δεν έχουν… ενοχληθεί και αν στο μέλλον συμβεί αυτό, η απάντησή τους είναι η εξής: «Ο Σισέ δεν πωλείται τον Ιανουάριο, όποια κι αν είναι η προσφορά»!

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του αρχηγού των «πράσινων» είναι 15 εκατ. ευρώ και μόνο αν κάποιος δώσει αυτό το ποσό μπορεί να έχει τύχη. Αλλά μοιάζει απίθανο. Ο ίδιος, εξάλλου, δήλωσε πρόσφατα ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει το χειμώνα.

Αντίθετα, οποιοσδήποτε άλλος παίκτης μπορεί να πουληθεί, αρκεί η προσφορά να ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό.

Σύμπτωση ή… κάτι αλλάζει;

Στο πρώτο ματς πρωταθλήματος με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του έμελλε ο Παναθηναϊκός να κάνει φέτος τα λιγότερα λάθη ή, για την ακρίβεια, να ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοσή του στο συγκεκριμένο τομέα!

Οι «πράσινοι» έκαναν 35 λάθη στο ματς με την Κέρκυρα, όσα και στο εκτός έδρας με τον Άρη. Η δεύτερη καλύτερη επίδοση ήταν τα 39 λάθη με τον Εργοτέλη, πάλι εκτός έδρας. Στα υπόλοιπα ματς οι «πράσινοι» είχαν από 45 έως 65 λάθη.

Αμφίβολος ο Μαρίνος

Ο Στέργος Μαρίνος αποχώρησε στο 35' του αγώνα στην Κέρκυρα εξαιτίας μιας κάκωσης που υπέστη στο αριστερό γόνατο κοντά στην περόνη. Το πόδι του νεαρού μπακ χαφ είχε πρηστεί τη Δευτέρα, με το ιατρικό τιμ, ωστόσο, να μην το θεωρεί ανησυχητικό. Του χορηγήθηκαν αντιφλεγμονώδη, αλλά, όπως και να 'χει, ο Μαρίνος θεωρείται αμφίβολος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά

Όσο ο Ιανουάριος και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζουν, στον Παναθηναϊκό παρατηρείται έντονη κινητικότητα. Σύμφωνα με τη SportDay, εντός της εβδομάδας οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας είναι πιθανό να μεταβούν στο εξωτερικό, προκειμένου να συζητήσουν με εκπροσώπους παικτών που παρακολουθούν. Προτεραιότητα των «πράσινων», όπως είναι γνωστό, είναι η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου box to box κι ενός επιθετικού, που να έχει την ευχέρεια να παίξει, τόσο εντός, όσο κι εκτός περιοχής.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x