Europa League

Βούτσεβιτς: «Χειρότερη από Ζενίτ και Άντερλεχτ η ΑΕΚ»

Λιγότερο δυνατό αντίπαλο από τη Ζενίτ και την Άντερλεχτ χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο προπονητής της Χάιντουκ, Γκόραν Βούτσεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της αποψινής (20:00) αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Σπλιτ για το Europa League.

Λιγότερο δυνατό αντίπαλο από τη Ζενίτ και την Άντερλεχτ χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο προπονητής της Χάιντουκ, Γκόραν Βούτσεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της αποψινής (20:00) αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Σπλιτ για το Europa League.

«Είναι ένα παιχνίδι τεράστιας σημασίας για μας και το γεγονός ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να διεκδικούμε την πρόκριση οφείλεται στη δουλειά που έχει γίνει από την αρχή της χρονιάς. Για αυτό οφείλω να συγχαρώ τον προκάτοχό μου, Στάνκο Ποκλέποβιτς. Πλέον θέλουμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή συνέχεια σε αυτή την πορεία. Είμαι βέβαιος πως οι παίκτες μου θα δώσουν τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα, που για μένα είναι μόνο η νίκη. Στο Σπλιτ ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα αυτό. Πιστεύω πως θα έχουμε μεγάλη συμπαράσταση από τους φίλους μας», δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός, που δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

«Η ΑΕΚ είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να σεβαστούμε, έχει καλές πιθανότητες πρόκρισης και έρχεται με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω, πάντως, πως είναι χαμηλότερης δυναμικότητας τόσο από τη Ζενίτ όσο και από την Άντερλεχτ, άρα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι βαρύς και όπως είδαμε κόντρα στην Όσιγιεκ, θα είναι δύσκολο να παίξεις το ποδόσφαιρο που θέλεις. Όχι μόνο για μας, αλλά και για τους αντιπάλους ισχύει αυτό, συνεπώς το πάθος και η δίψα για τη νίκη θα παίξουν μεγάλο ρόλο. Η ΑΕΚ είναι μια πειθαρχημένη ομάδα που είναι οργανωμένη στα μετόπισθεν και περιμένει τις ευκαιρίες της. Αυτός που δεν θα κάνει λάθη ή θα κάνει λιγότερα από τον αντίπαλο, θα είναι και ο νικητής».

Όσο για το πλεονέκτημα της Χάιντουκ απέναντι στην ΑΕΚ, είπε: «Οι παίκτες μας είναι απρόβλεπτοι και έχουν μεγάλη ποιότητα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και καλά οργανωμένοι αμυντικά, γιατί διαθέτουμε πολλούς παίκτες με επιθετικούς προσανατολισμούς».

Για την απουσία του Ράφικ Τζεμπούρ σχολίασε: «Είμαι βέβαιος πως θα βρουν έναν ικανό αντικαταστάτη. Άλλωστε έχουν ένα ευρύ ρόστερ».

Ο μέσος Ντίνκο Τρέμποτιτς, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Χάιντουκ, είπε: «.Έχουμε μεγάλες προσδοκίες και στοχεύουμε στη νίκη. Με τη βοήθεια του κοινού μας όλα μπορούν να γίνουν. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και πάλι στις δύσκολες συνθήκες του αγωνιστικού χώρου και να αγωνιστούμε με πάθος και γενναιότητα. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, αλλά όχι ανίκητη. Είδαμε και στην Αθήνα ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα που θα έχει περισσότερους παίκτες σε καλή μέρα και θα κερδίσει τη μάχη του κέντρου, θα είναι πιο κοντά στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x