Stoiximan Super League

Δύσκολη κλήρωση για την Εθνική Νέων

Στον τρίτο όμιλο της elite round για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2011 κληρώθηκε η Εθνική ομάδα των Νέων στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου, Γαλλία, τη Σλοβακία και τη Λευκορωσία, από τις 20 έως τις 25 Μαΐου 2011 στη Σλοβακία. Την πρόκριση στα τελικά παίρνει η νικήτρια ομάδα του ομίλου.

Στον τρίτο όμιλο της elite round για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2011 κληρώθηκε η Εθνική ομάδα των Νέων στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου Γαλλία, τη Σλοβακία και τη Λευκορωσία. Οι αγώνες του ομίλου θα διεξαχθούν από τις 20 έως τις 25 Μαΐου 2011 στη Σλοβακία. Την πρόκριση στα τελικά παίρνει η νικήτρια ομάδα του ομίλου.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί στην Ρουμανία (20/7-1/8/2011) και προκρίνονται οι νικήτριες των ομίλων.

«Όταν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο γνωρίζεις ότι όλες οι ομάδες που θα αντιμετωπίσεις θα είναι δυνατές. Στον όμιλό μας βρίσκεται η Γαλλία, κάτοχος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, και δύο ακόμη καλές ομάδες. Κανείς δεν μπορεί από τώρα να κάνει προβλέψεις. Στόχος μας είναι να βρεθούμε τον Μάιο σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Θα παλέψουμε, όπως κάνουμε πάντα, όλα τα ματς. Έχουμε καλή ομάδα και τις δυνατότητες για να κάνουμε την υπέρβαση. Θα δώσουμε όλο το βάρος, πλέον, στην προετοιμασία της ομάδας» δήλωσε ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός.

Αναλυτικά όλοι οι όμιλοι:

1ος: Βέλγιο, Εσθονία, Πορτογαλία, Κροατία
2ος: Ισπανία, Αγγλία, Ελβετία, Μαυροβούνιο
3ος: Γαλλία, Σλοβακία, Λευκορωσία, ΕΛΛΑΔΑ
4ος: Ιταλία, ΕΙΡΕ, Ουκρανία, Πολωνία
5ος: Ολλανδία, Ρωσία, Ισραήλ, Τσεχία
6ος: Σερβία, Νορβηγία, Ουαλία, Μολδαβία
7ος: Γερμανία, Τουρκία, Ουγγαρία, ΠΓΔΜ

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x