Stoiximan Super League

Παραλίγο να… πνιγεί το Χάιντουκ-ΑΕΚ!

Κινδύνεψε, αλλά τη γλίτωσε! Η έντονη βροχόπτωση που έπεφτε αδιάκοπα εδώ και περίπου 15 μέρες στο Σπλιτ απείλησε να «πνίξει» το Χάιντουκ-ΑΕΚ, ωστόσο το παιχνίδι θα γίνει κανονικά το βράδυ. Ο πολύ βαρύς αγωνιστικός χώρος του «Πόλιουντ Στάντιον» (που διαπιστώθηκε για τα καλά και στη χθεσινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων») δημιούργησε ανασφάλεια ακόμα και για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Κινδύνεψε, αλλά τη γλίτωσε!

Η έντονη βροχόπτωση που έπεφτε αδιάκοπα εδώ και περίπου 15 μέρες στο Σπλιτ απείλησε να «πνίξει» το Χάιντουκ-ΑΕΚ, ωστόσο το παιχνίδι θα γίνει κανονικά το βράδυ.

Ο πολύ βαρύς αγωνιστικός χώρος του «Πόλιουντ Στάντιον» (που διαπιστώθηκε για τα καλά και στη χθεσινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων») δημιούργησε ανασφάλεια ακόμα και για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Ωστόσο, μετά την επιθεώρηση του γηπέδου το πρωί από τον Άγγλο διαιτητή, Μάικ Ντιν, κρίθηκε πως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι μεν άσχημη, αλλά όχι σε βαθμό τέτοιο που να δικαιολογεί αναβολή. Σε συνδυασμό, δε, με το ότι από το μεσημέρι έχει σταματήσει και η βροχή, η όποια ανησυχία για το ματς επικεντρώνεται μόνο στην κατάσταση του τερέν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x