Stoiximan Super League

Αποστολή με επιστροφές στην ΑΕΚ, απρόοπτο με Τσιγκρίνσκι!

Ευχάριστα και ένα απρόοπτο στην ΑΕΚ εν όψει Πανιωνίου. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει και πάλι στη διάθεσή του σχεδόν όλα τα… βαριά χαρτιά του, αλλά όχι και τους Σιμόες-Τσιγκρίνσκι.

Έτοιμη για Πανιώνιο η ΑΕΚ.

Την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στους «κυανέρυθρους», που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (04/03, 17:15) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ολοκλήρωσε η Ένωση το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε αρκετές επιστροφές, αλλά και ένα απρόοπτο. Ο Ντμίτρο Τσικγρίνσκι υπέστη μία ελαφρά κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και αποκλείστηκε από την αποστολή. Αντιθέτως, ο Ισπανός τεχνικός έχει και πάλι στη διάθεσή του Έλντερ Λόπες, Παναγιώτη Κονέ, Γιώργο Γιακουμάκη και Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός φορ ήταν στις επιλογές και για το ματς με την ΑΕΛ της Πέμπτης, αλλά αποκλείστηκε από την 18άδα. Επιστρέφει και ο Λιβάγια που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης από το ματς στη Λάρισα.

Εκτός είναι και ο Αντρέ Σιμόες, όπως και Νίκλας Χουλτ, που υποβλήθηκαν σε θεραπεία και ακολούθησαν και ατομικά προγράμματα σήμερα (03/03).

Στην αποστολή είναι οι: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Λόπες, Γιαννούτσος, Μοράν, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάγια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x