Stoiximan Super League

«Πιο δυνατοί»

Να μπουν δυνατά στο παιχνίδι με την Καβάλα και να εμφανιστούν πιο δυνατοί μετά από την ήττα από την ΑΕΚ ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τους παίκτες του στον Ολυμπιακό. «Πρέπει να βγαίνουμε πιο δυνατοί έπειτα από τέτοια παιχνίδια», τόνισε στους παίκτες. Ποιες οι λύσεις για την 11άδα μετά από τον τραυματισμό του Ριέρα.

Μετά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν η σειρά του Ερνέστο Βαλβέρδε να τονώσει το ηθικό των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και τις σημαντικές εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχει.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες για πρώτη φορά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτό προτιμούσε να μιλά κατ’ ιδίαν στους παίκτες και να αποφεύγει τις ομιλίες.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, έχει επιλέξει να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών, με ζητούμενο το διπλό στην Καβάλα. «Οφείλουμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην το ξανακάνουμε. Πρέπει να βγαίνουμε πιο δυνατοί έπειτα από τέτοια παιχνίδια και τέτοιες ήττες», είπε στους παίκτες των «ερυθρολεύκων» αναφερόμενος στον αγώνα και στην ήττα από την ΑΕΚ.

«Θα δουλέψουμε για τον αγώνα με την Καβάλα, ο οποίος θα είναι δύσκολος. Γνωρίζω τα προβλήματα που είχατε πέρυσι με την Καβάλα και αυτό πρέπει να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να νικήσουμε. Θέλω να μπαίνετε από το πρώτο λεπτό δυνατά και να παίζετε με μυαλό», κατέληξε ο Ισπανός.

Οι σκέψεις για 11άδαstrong>
Μετά από τον τραυματισμό του Άλμπερτ Ριέρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι υποχρεωμένος να αλλάξει τα πλάνα του. Έτσι κάνει σκέψεις για τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει στην επίθεση της ομάδας στο παιχνίδι με την Καβάλα.

Αυτή τη στιγμή, η πιθανότερη λύση και αυτή η οποία φαίνεται να προκρίνεται έναντι των άλλων είναι να χρησιμοποιήσει βασικό τον Πάντελιτς, με αποτέλεσμα τον Κέβιν Μιραλάς να μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο από την κορυφή της επίθεσης.

Ο Φετφατζίδης, ο οποίος πιθανότατα θα επιστρέψει στην 11άδα, θα ξεκινήσει στο δεξιό άκρο. Από εκεί και πέρα οι Φουστέρ και Ιμπαγάσα διεκδικούν τη θέση πίσω από τον επιθετικό και ο Αργεντινός με τον Μοϊσές μία δίπλα στον Ντουντού.

Μία από τις σκέψεις του Ισπανού τεχνικού είναι να διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης ο Μιραλάς και ο Φετφατζίδης να παίξει στο αριστερό άκρο με αντίθετο πόδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x