Stoiximan Super League

«Ναυάγιο» με Λιανό, μόνος του ο Τσακίρης!

Απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ Πανιώνιος ο Ηλίας Λιανός! Ο ισχυρός άνδρας της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ ήταν διατεθειμένος να δώσει τις 500.000 ευρώ που ζητούσε ο Κ. Τσακίρης για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ωστόσο, ζήτησε από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να μοιραστούν τα χρέη του συλλόγου, που ανέρχονται στα 3 εκατ. ευρώ. Πρόταση, την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε ο κ. Τσακίρης και η οποία φέρεται να είναι ο κύριος λόγος που το deal δεν προχώρησε.

Απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ Πανιώνιος ο Ηλίας Λιανός!

Ο ισχυρός άνδρας της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ ήταν διατεθειμένος να δώσει τις 500.000 ευρώ που ζητούσε ο Κ. Τσακίρης για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ωστόσο, ζήτησε από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να μοιραστούν τα χρέη του συλλόγου, που ανέρχονται στα 3 εκατ. ευρώ.

Πρόταση, την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε ο κ. Τσακίρης και η οποία φέρεται να είναι ο κύριος λόγος που το deal δεν προχώρησε.

Ξεκάθαρος στόχος του Τσακίρη ήταν να αναλάβει εξ ολοκλήρου τα χρέη της ομάδας ο Λιανός, παρότι ο τελευταίος αντιπρότεινε να «τρέξουν» μαζί την ομάδα ως το καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας από κοινού το άνοιγμα της ΠΑΕ.

Έτσι, έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης θα παραμείνει -πιθανότατα- στο πόστο του, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x