Stoiximan Super League

«Είναι στο χέρι μας…»

Απογοήτευση για τον τρόπο που χάθηκε μία σίγουρη νίκη, αλλά και πίστη για την πρόκριση στους «32» του Europa League υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά το 1-1 με την Μπριζ στην Τούμπα. Στροφή από σήμερα στο ματς με τη Λάρισα, πολλά και πάλι τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μάκη Χάβο.

Απογοήτευση για τον τρόπο που χάθηκε μία σίγουρη νίκη, αλλά και πίστη για την πρόκριση στους «32» του Europa League υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά το 1-1 με την Μπριζ στην Τούμπα. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναγνωρίζουν πως μία στιγμιαία αδράνεια και η… επανάπαυση πάνω στο γκολ του Βιεϊρίνια στοίχισε τη νίκη, αλλά επισημαίνουν ότι αυτή δεν έχει μεγάλες συνέπειες.

Πρακτικά, ο ΠΑΟΚ χάνει απλώς τη δυνατότητα πρόκρισης με ήττα στο Ζάγκρεμπ απέναντι στη Ντιναμό, υπό την προϋπόθεση πως θα ήταν με διαφορά ενός γκολ και θα σκόραρε εκτός έδρας. Παράλληλα, μειώθηκαν αισθητά οι πιθανότητες κατάκτησης της πρώτης θέσης που συνεπάγεται πιο ευνοϊκή κλήρωση.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου σε δύο εβδομάδες θα παραταχθούν στο «Μάξιμιρ» για δύο αποτελέσματα, καθώς τόσο η ισοπαλία, όσο και η νίκη οδηγούν στους «32».

Και τώρα… Λάρισα

Από σήμερα κιόλας, το μυαλό όλων στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι στο ματς της Κυριακής με τη Λάρισα στο νέο γήπεδο των «βυσσινί», που θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά αγώνα πρωταθλήματος.

Στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες μετά τις δύο συνεχείς αποτυχίες απέναντι σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο, αλλά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα δυσχεραίνουν το έργο της ομάδας.

Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Λίνο και Μαλεζάς ενώ αμφίβολο είναι αν θα συμπεριληφθούν καν στην αποστολή οι ανέτοιμοι Σνάουτσνερ και Μπουσαϊντί και τιμωρημένος είναι ο Φωτάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x