Stoiximan Super League

Δοκιμών συνέχεια…

Την καλύτερη «συνταγή» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καβάλα την Κυριακή συνεχίζει να ψάχνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δοκίμασε σχήμα με Μιραλάς και Πάντελιτς, τη στιγμή που δύσκολα θα είναι βασικός ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Την καλύτερη «συνταγή» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καβάλα την Κυριακή συνεχίζει να ψάχνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δοκίμασε σχήμα με Μιραλάς και Πάντελιτς, τη στιγμή που δύσκολα θα είναι βασικός ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Η απουσία του Άλμπερτ Ριέρα έχει προβληματίσει τον Βαλβέρδε, ο οποίος ψάχνει να βρει τον ιδανικότερο αντικαταστάτη του, χωρίς να διαταράξει τις ισορροπίες μέσα στην ενδεκάδα. Η μετατόπιση του Κέβιν Μιραλάς στα αριστερά, με την τοποθέτηση του Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης μοιάζει με το πιθανότερο σενάριο, ωστόσο δεν έχει κατασταλάξει ακόμα ο Βάσκος τεχνικός. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξει ο Ζαϊρί αριστερά, με τον Φετφατζίδη δεξιά και τον Βέλγο φορ λίγο πιο πίσω από τον Πάντελιτς. Στα υπ'οψιν συνεχίζει να παραμένει και ο Νέμεθ, ο οποίος διεκδικεί ως αουτσάιντερ μία θέση.

Στην άμυνα τα πράγματα είναι λίγο πολύ πιο ξεκάθαρα. Ο Τοροσίδης επιστρέφει στα δεξιά, ενώ παρά το γεγονός ότι ο Μέλμπεργκ προπονείται κανονικά πλέον, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Αβραάμ και Μοντέστο δύσκολα θα «σπάσει». Η διατήρηση του Ποτουρίδη δίπλα στον Παπαδόπουλο (όπως στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) είναι επίσης μία από τις επιλογές του Βαλβέρδε. Στα αριστερά θα παραμείνει, ελλείψει του Ραούλ Μπράβο, ο Χολέμπας.

Στην προπόνηση της Παρασκευής συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, πλην των Μπράβο και Γκαλίτσιο, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και του Ριέρα, ο οποίος έκανε θεραπεία και ασκήσεις σε πισίνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο, με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Οι μεν και οι δε

Πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε κίνηση μεταγραφών, στον Ολυμπιακό θέλουν να τελειώνουν με το θέμα Μιραλάς. Ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού θα βρεθεί στην Αθήνα για το φιλικό με τον Ζιντάν και την παρέα του και τότε όπως όλα δείχνουν θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού με τη διοίκηση.

Από εκεί και πέρα ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ηρακλή πολύ δύσκολα θα δεχθεί να πάει στον «γηραιό», αφού ο ίδιος ψάχνει να βρει ομάδα από το γερμανικό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά έχει ακουστεί το όνομα του Παπάζογλου για επιστροφή στην ομάδα από τον Ιανουάριο, λόγω των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Από την ελληνική αγορά οι Αμπντούν και Ντουγκλάο ενδιαφέρουν από την Καβάλα, όπως και ο Μανιάτης από τον Πανιώνιο, αλλά και για τις τρεις περιπτώσεις πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x