Ελλάδα

Μπάγκαριτς: «Θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις»

Το Μαρούσι υποδέχεται το Σάββατο στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Πανελλήνιο για την έβδομη αγωνιστική, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για αμφότερες τις ομάδες. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων θα έχει στην σύνθεση του το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς. Τη διάθεση του να βοηθήσει με κάθε τρόπο τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους του εξέφρασε ο Κροάτης με δηλώσεις του, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τους «Ολυμπιονίκες».

Το Μαρούσι υποδέχεται το Σάββατο (04/12, 17:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Πανελλήνιο για την έβδομη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για αμφότερες τις ομάδες. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων θα έχει στην σύνθεση του το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του. Τη διάθεση του να βοηθήσει με κάθε τρόπο τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους του εξέφρασε ο Κροάτης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τους «Ολυμπιονίκες».

«Χαίρομαι που επιστρέφω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήρθα σε μια ομάδα η οποία, μετά από πολλές σεζόν γεμάτες επιτυχίες και διακρίσεις, περνάει μια δύσκολη φάση, στην οποία δεν είναι συνηθισμένη. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι υπάρχει και διάθεση, αλλά και πίστη για να πετύχουμε τον βασικό στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Κι εγώ θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις», είπε ο 30χρονος σέντερ και πρόσθεσε: «Ωστόσο για να φτάσουμε ως εκεί θα πρέπει να κοιτάμε κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, κάνοντας την αρχή στο ματς με τον Πανελλήνιο. Ο αντίπαλός μας δεν έχει κάνει το ξεκίνημα που ήθελε και είναι προφανές ότι θα έρθει για να νικήσει. Πιστεύω όμως, ότι εμείς έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Σε τέτοια παιχνίδια, που το πάθος και η νευρικότητα είναι δεδομένα, το πλεονέκτημα θα πάρει η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και ταυτόχρονα θα παίξει πιο έξυπνα σε άμυνα και επίθεση. Περισσότερο λοιπόν είναι ένα παιχνίδι μυαλού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x