Stoiximan Super League

Ο Κωφίδης «σπάει» τα διόδια! (video)

Οι οδηγοί που επιλέγουν να μην πληρώσουν τα διόδια στη χώρα μας κρίνοντάς τα παράνομα, είναι αρκετοί. Ένας εξ’ αυτών είναι και ο Σάββας Κωφίδης, συμμετέχοντας έτσι στον αγώνα αρκετών συμπολιτών μας και στην κίνηση ενάντια στο αντίτιμο που καλούμαστε να πληρώσουμε. Τα ακόλουθα video μαρτυρούν του λόγου το αληθές και είναι πλήρως αποκαλυπτικά!

Οι οδηγοί που επιλέγουν να μην πληρώσουν τα διόδια στη χώρα μας κρίνοντάς τα παράνομα, είναι αρκετοί.

Ένας εξ’ αυτών είναι και ο Σάββας Κωφίδης, συμμετέχοντας έτσι στον αγώνα αρκετών συμπολιτών μας ενάντια στο αντίτιμο που καλούμαστε να πληρώσουμε.

Τα ακόλουθα video μαρτυρούν του λόγου το αληθές και είναι πλήρως αποκαλυπτικά!

Αρκετοί υποστηρίζουν πως βάσει νομοθεσίας τα μοναδικά διόδια που είναι νόμιμα στη χώρα μας είναι τρία. Αυτά των Μαλγάρων έξω από τη Θεσσαλονίκη, του Ακταίου στην Πρέβεζα και στον Πολύμυλο στην Κοζάνη (Εγνατία). Παρόλα αυτά ο Σάββας Κωφίδης δεν πλήρωσε ούτε στα Μάλγαρα δείχνοντας έτσι τη διαμαρτυρία του για το καθεστώς που επικρατεί.

Ο Έλληνας προπονητής πηγαίνοντας σε μια συναυλία στη Λάρισα (Lizzy Borden) από τη Θεσσαλονίκη που είναι η μόνιμη κατοικία του, αποφάσισε και δεν πληρώσε ούτε ένα αντίτιμο για τη διέλευση του οχήματός του. Ταυτόχρονα, μέσα από το αυτοκίνητό ακούγεται η μουσική του προτίμηση (το νέο cd των Dimmu Borgir) ενώ η προσφώνηση «Ολυμπιακάρααααα» που ακούγεται από ένα υπάλληλο δένει το γλυκό και κάνει τα βίντεο πιο απολαυστικά…









Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x