Stoiximan Super League

Αγγελία… για στόπερ!

Μετά και τον τραυματισμό του Οριόλ, ο Άρης αναγκάζεται να πορευτεί με μόλις δύο στόπερ, τον Λαζαρίδη και τον Κουλουχέρη, μέχρι το τέλος της χρονιάς! Νοκ-άουτ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ισπανός αμυντικός.

Μετά και τον τραυματισμό του Οριόλ, ο Άρης αναγκάζεται να πορευτεί με μόλις δύο στόπερ, τον Λαζαρίδη και τον Κουλουχέρη, μέχρι το τέλος της χρονιάς! Ο Ισπανός αμυντικός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις μετά το «διπλό» στη Μαδρίτη, το ίδιο και χθες και ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση.

Έτσι θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες μειώνοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές του Έκτορ Κούπερ στα μετόπισθεν εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Νοκ-άουτ είναι ο Γκιάρο, όπως και ο τιμωρημένος Μίσελ. Σημαντικές απουσίες και στη μεσαία γραμμή, αφού ο Ναφτί είναι τιμωρημένος και ο Τσεσνάουσκις τραυματίας.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17:15 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι τιμές των εισιτηρίων για τις Θύρες 1 και 3 είναι 15 ευρώ, για την θύρα 2 κοστίζουν 25 ευρώ, για τις θύρες 9 και 6 κοστίζουν 35 ευρώ και για τη Θύρα 7 η τιμή τους είναι 50 ευρώ. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MOBILE ως τις 9 το βράδυ σήμερα κι το Σάββατο από τις 9 ως τις 15:00».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x