Ελλάδα

Ομπράντοβιτς: «Κάτι περισσότερο από τη νίκη»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται το Σάββατο (04/12, 15:00) στο Ιβανώφειο από την Ηρακλή στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι «πράσινοι» έρχονται από μια μεγάλη νίκη στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για την Eurοleague και όπως εξήγησε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θέλουν κάτι περισσότερο από τη νίκη. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του «τριφυλλιού», ανέφερε από την πλευρά του ο Μιλένκο Τέπιτς. Εκτός αποστολής ο Ντρου Νίκολας.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται το Σάββατο (04/12, 15:00) στο Ιβανώφειο από την Ηρακλή στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι «πράσινοι» έρχονται από μια μεγάλη νίκη στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για την Eurοleague και όπως εξήγησε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θέλουν κάτι περισσότερο από τη νίκη.

«Επιστρέφουμε από τη Μόσχα και τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με ένα ακόμη ταξίδι και μία μέρα για να προετοιμάσουμε τον αγώνα με τον Ηρακλή. Είναι δεδομένο ότι αναζητάμε τη νίκη, αλλά θέλουμε κάτι περισσότερο», είπε ο Σέρβος τεχνικός και ανέλυσε: «Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να δούμε τα λάθη μας να μειώνονται. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο πάνω σε αυτό το κομμάτι και θα πρέπει να το πράξουμε άμεσα. Είναι λάθη τα οποία δεν πρέπει να γίνονται. Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσοχή, για να μπορέσουμε τα να περιορίσουμε στη συνέχεια».

Προσοχή συνέστησε από την πλευρά του για τον αγώνα με τον «Γηραιό», ο γκαρντ του «τριφυλλιού», Μιλένκο Τέπιτς: «Ο αγώνας με τον Ηρακλή είναι ένας ακόμη αγώνας στον οποίο θα πρέπει να δώσουμε προσοχή. Όλοι ξέρουμε πως κάθε νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει. Γι’ αυτό θα πρέπει να βρούμε το κίνητρο, ώστε να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό στην αναμέτρηση. Η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα ήταν σημαντική για εμάς, αλλά και αυτή ανήκει πλέον στο παρελθόν. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, καλύτερη από αυτή που κάναμε στη Ρωσία ειδικά σε ότι αφορά τα λάθη, σεβόμενοι τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας. Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής έχει προβλήματα, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να απασχολεί εμάς. Το μυαλό μας είναι πάντα στη δική μας ομάδα».

Αγωνιστικά, εκτός αποστολής θα μείνει ο Ντρου Νίκολας λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον αστράγαλο, ο τραυματίας Μάριτς, αλλά και ο Γιώργος Μπόγρης, αφού οι "πράσινοι" φαίνεται πως έχουν αποφασίσει το δανεισμό του σε άλλη ελληνική ομάδα. Οι νεαροί Φώτης Ζούμπος και Γιάννης Καραμαλέγκος θα συμπληρώσουν την 12άδα του "τριφυλλιού".

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας αλλά και αυτής με τον Άρη:

«Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων των δύο προσεχών αγώνων του Παναθηναϊκού με Ολίμπια Λιουμπλιάνας (9/12) και Άρη (11/12) αντίστοιχα, τα οποία θα πωλούνται τις εξής ημέρες και ώρες από την Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης»:
Σήμερα (3/12): 10:00-20:00, Σάββατο (4/12): 11:00-17:00, Κυριακή (5/12): 11:00-15:00, Δευτέρα (6/12): 10:00-20:00, Τρίτη (7/12): 10:00-20:00, Τετάρτη (8/12): 10:00-20:00. Εισιτήρια θα διατίθενται και από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία- ώρες λειτουργίας καταστημάτων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x