Ελλάδα

Ρούσο: «Απόλυτο φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Ο Ηρακλής υποδέχεται το Σάββατο (04/12, 15:00) στο Ιβανώφειο τον Παναθηναϊκό για την έβδομη αγωνιστική της Α1. Ο τεχνικός του «Γηραιού», μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έχρισε φαβορί για τη νίκη τους «πράσινους» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Στην αγωνιστική δράση θα επιστρέψει ο Ματ Μπόουλντιν. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο νεοαπκτηθέντας, Νίκολα Κοπρίβιτσα.

Ο Ηρακλής υποδέχεται το Σάββατο (04/12, 15:00) στο Ιβανώφειο τον Παναθηναϊκό για την έβδομη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο τεχνικός του «Γηραιού», μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έχρισε φαβορί για τη νίκη τους «πράσινους» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Στην αγωνιστική δράση θα επιστρέψει ο Ματ Μπόουλντιν που είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο νεοαπκτηθέντας, Νίκολα Κοπρίβιτσα.

«Σε αυτό το παιχνίδι το απόλυτο φαβορί είναι ένα και είναι ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο εμείς θα παλέψουμε σκληρά, αυτό περιμένω από τους παίκτες μου σε κάθε παιχνίδι και αυτό θέλω να δω απέναντι στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας, ποιες οι δυνατότητες του αλλά θα μπούμε στο γήπεδο για να παλέψουμε για τον Ηρακλή», είπε ο τεχνικός των «κυανόλευκων» και συμπλήρωσε: «Η εβδομάδα πριν από το παιχνίδι άρχισε δύσκολα για εμάς καθώς υπήρχαν αρκετές απουσίες από τις προπονήσεις, ωστόσο στη διάρκεια της μπήκαν στην προετοιμασία δύο παίκτες από τους οποίους περιμένουμε σημαντική βοήθεια, ο Μπόουλντιν και ο Κοπρίβιτσα. Και οι δύο αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ώστε να βρουν τον ρυθμό τους για τους επόμενους αγώνες της ομάδας. Ο Μπόουλντιν δεν είναι 100% έτοιμος, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, αλλά είναι σημαντικό ότι θα τον έχουμε στη διάθεση μας».

Στο ίδιος μήκος κύματος με του προπονητή του, ήταν και οι δηλώσεις του 27χρονου σέντερ του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Φώτη Λαμπρόπουλου: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι από τα δυσκολότερα που θα κληθούμε να δώσουμε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ώστε να βγούμε από αυτό ευχαριστημένοι από την απόδοση μας και να πάρουμε ψυχολογία για το επόμενο καθοριστικό παιχνίδι με αντίπαλο το Μαρούσι. Όπως συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα έτσι και στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα καθώς οι περισσότερες προπονήσεις έγιναν με οχτώ παίκτες. Ακόμη και έτσι, αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να παίξουμε αποφασιστικά και να δυσκολέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x