Ελλάδα

«Για να έχουμε τύχη πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό»

Ο Ηλυσιακός φιλοξενείται το Σάββατο (04/12, 17:00) από τον Ίκαρο Καλλιθέας για την έβδομη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα θέλουν να κάνουν οι Ιλισιώτες κόντρα στους νεοφώτιστους και για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει οι παίκτες του να ελέγξουν το ρυθμό παιχνιδιού και να δείξουν ενέργεια και πάθος, ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Κώστας Φλεβαράκης.

Ο Ηλυσιακός φιλοξενείται το Σάββατο (04/12, 17:00) από τον Ίκαρο Καλλιθέας για την έβδομη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα θέλουν να κάνουν οι Ιλισιώτες κόντρα στους νεοφώτιστους και για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει οι παίκτες να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού και να δείξουν ενέργεια και πάθος, ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Κώστας Φλεβαράκης.

«Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που έως τώρα έχει πραγματοποιήσει θετικότατη πορεία. Παίζει καλά, έχει ισχυρό κορμό, ενώ εσχάτως, ενισχύθηκε μεταγραφικά με την απόκτηση του Λανς Χάρις, έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας. Για να έχουμε τύχη θα πρέπει να ελέγξουμε 100% το ρυθμό του αγώνα, να περιορίσουμε τα ντράιβ των Καλαμπόκη, Χάρις, το καλό σουτ του ΜακΑλάρνι και να αντιμετωπίσουμε την εμπειρία παιδιών όπως ο Αγαδάκος και ο Κράσιτς. Γενικά ο Ίκαρος είναι μία ομάδα με εξαιρετική χημεία, ενώ βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση έχοντας κατακτήσει ήδη τρεις νίκες», είπε ο Έλληνας κόουτς και συμπλήρωσε: «Προσωπικά αυτό είναι κι ένα από τα στοιχεία που θέλω να καταπολεμήσω στην ομάδα μου. Τα παιδιά πρέπει να μπουν στο γήπεδο ξεχνώντας τι έχει συμβεί, ώστε να μην παγιδευτούν στο άγχος που υπάρχει ότι κυνηγάς την πρώτη σου νίκη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να έχουμε την επιθυμητή βελτίωση σε όλους τους τομείς και κυρίως να δείξουμε μεγάλη ενέργεια μέσα στο παρκέ. Ενέργεια και πάθος».

Ο Ηλυσιακός θα καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη εφόσον οι παίκτες δώσουν το 100% και επιβάλλουν το ρυθμό τους, σχολίασε από την πλευρά του πόιντ γκαρντ της ομάδας, Τι Τζέι Τόμσον: «Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη. Τόσο στο συγκεκριμένο αγώνα, όσο και στο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε όμως σκληρά και θεωρώ ότι αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας, έχουμε τύχη απέναντι στον Ίκαρο. Αρκεί φυσικά να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, να μην παρασυρθούμε στο ρυθμό του αντιπάλου και να έχουμε συγκέντρωση και ψυχραιμία. Η βαθμολογική μας κατάσταση μας αδικεί, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ. Για να διορθώσουμε την αδικία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x