Stoiximan Super League

«Ενωμένοι στα δύσκολα»

Τετ-α-τετ με τους βασικούς παίκτες του ΠΑΟΚ στην ισοπαλία με την Μπριζ είχε ο Μάκης Χάβος στην προπόνηση της ομάδας. «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ειδικά τώρα στα δύσκολα», τους είπε. Η προσοχή πλέον στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα. Δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Σνάουτσνερ, ελπίδες για Μπουσαϊντί.

Τετ-α-τετ με τους βασικούς παίκτες του ΠΑΟΚ στην ισοπαλία με την Μπριζ είχε ο Μάκης Χάβος στην προπόνηση της ομάδας. «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ειδικά τώρα στα δύσκολα», τους είπε.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να χάσει ένα δικό του ματς, αφού το φοβερό γκολ του Βιεϊρίνια στο 25’ ισοφαρίστηκε στο φινάλε (89’) από τον Στσέποβιτς. Έτσι την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ πάει για δύο αποτελέσματα. Περνάει με νίκη ή ισοπαλία, ενώ αποκλείεται με ήττα.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα, πλην των Γκαρσία και Βιτόλο που έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, τα είπαν με τον Έλληνα τεχνικό για το χθεσινό παιχνίδι και τη συνέχεια. «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ειδικά τώρα στα δύσκολα. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, για να πετύχουμε τους στόχους μας, αυτό που όλοι επιθυμούμε», είπε μεταξύ άλλων ο 41 ετών τεχνικός.

Για την προσεχή αναμέτρηση με τη Λάρισα δεν υπολογίζεται ο Σνάουτσνερ, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος. Αντιθέτως ο Μπουσαϊντί έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και λογικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ανέβασε ρυθμούς ο Σαβίνι και σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του Χάβου. Ένα χτύπημα στο μετατάρσιο υποχρέωσε τον Ελ Ζαρ να αποχωρήσει πριν το τέλος της προπόνησης, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μαλεζάς, ενώ θεραπεία έκανε ο Μουσλίμοβιτς, που μετά την επέμβαση στην περιοχή των κοιλιακών αναμένεται να επιστρέψει με τη νέα χρονιά στη δράση.

Ανακοίνωση: «Ο αγώνας της Αναπηρίας αφορά όλους μας... βαδίζεις μαζί μας;»

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης και με αφορμή τη σημερινή "Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων Με Αναπηρία", στο χθεσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι έδειξε την έμπρακτη συμπαράστασή της στον αγώνα για την εξίσωση των ευκαιριών σε όλους τους τομείς της ζωής των ατόμων με αναπηρία.

Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών του Παραρτήματος Μακεδονίας - Θράκης, αναρτήθηκε πανό στην θύρα 7, κοντά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο οποίος φιλοξενεί τα άτομα με κινητικά προβλήματα, με το μήνυμα "Ο αγώνας της Αναπηρίας αφορά όλους μας ... βαδίζεις μαζί μας ?". Επίσης οι φίλαθλοί μας ενημερώθηκαν μέσω ηχητικού μηνύματος και προβολής της αφίσας του Συλλόγου από τον ηλεκτρονικό πίνακα.

Η Παγκόσμια Ημέρα των ΑΜΕΑ καθιερώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου καθώς εκείνη την ημέρα η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αναγνώρισε το πρόγραμμα δράσης για τα Α.Μ.Ε.Α.. Στόχος της συγκεκριμένης ημέρας είναι οι κυβερνήσεις, οι οργανισμοί και η κοινωνία να εστιάσουν στα αιτήματα των ατόμων με αναπηρία για ίσα δικαιώματα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x