Stoiximan Super League

Προς το παρόν «κολλάει» του Μονίζ

Παράταση παίρνει το χρονικό σημείο που θα μπει η… τελεία στην αναζήτηση του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της Λάρισας. Στις διαπραγματεύσεις των διοικούντων την ΑΕΛ με τον Ρικάρντο Μονίζ, παρουσιάστηκε ένα –όχι και αξεπέραστο- «κόλλημα» , το οποίο είχε να κάνει με το συμβόλαιο του Ολλανδού στη Red Bull Σάλτσμπουργκ (υπεύθυνος ακαδημιών).

Παράταση παίρνει το χρονικό σημείο που θα μπει η… τελεία στην αναζήτηση του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της Λάρισας.

Στις διαπραγματεύσεις των διοικούντων την ΑΕΛ με τον Ρικάρντο Μονίζ, παρουσιάστηκε ένα –όχι και αξεπέραστο-«κόλλημα» , το οποίο είχε να κάνει με το συμβόλαιο του Ολλανδού στη Red Bull Σάλτσμπουργκ (υπεύθυνος ακαδημιών).

Οι διοικούντες την ΑΕΛ έχουν καταλήξει στον 45χρονο τεχνικό γιατί θεωρούν ότι είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου και όλα έδειχναν ότι η συμφωνία μαζί του θα οριστικοποιούνταν απόψε.

Τελικά αυτό δεν συνέβη, καθώς παρουσιάστηκε ένα «κόλλημα» στο συμβόλαιο του Μονίζ με την αυστριακή ομάδα, με αποτέλεσμα να παραταθεί η αγωνία των Λαρισαίων οπαδών.

Πάντως, τόσο οι άνθρωποι της ΑΕΛ όσο και ο Μονίζ, παραμένουν «ζεστοί» και διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.

Αποθέωση στην… «πρώτη»

Την πρώτη της προπόνηση στο νέο «AEL FC ARENA» πραγματοποίησαν οι «βυσσινί» ενόψει του ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Εκεί βρέθηκαν περίπου 500 οπαδοί του συλλόγου, οι οποίοι εμψύχωσαν τους παίκτες με την παρουσία τους.

Κουζέν: «Δεν μας αξίζει η τελευταία θέση»

Ο Ντάνιελ Κουζέν παρέλαβε σήμερα το βραβείο του καλύτερου γκολ της 10ης αγωνιστικής και στο πλαίσιο της βράβευσής του, τόνισε:

«Είναι τιμή μου που το συγκεκριμένο γκολ ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Όμως, η χαρά μου θα ήταν μεγαλύτερη αν η διάκριση αυτή συνδυαζόταν και από θετικά αποτελέσματα για την ομάδα. Δεν μας αξίζει η τελευταία θέση στη Σούπερ Λίγκα και πρέπει οπωσδήποτε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως, έχουμε δύο σημαντικά πλεονεκτήματα. Παίζουμε για πρώτη φορά στο νέο μας γήπεδο και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, που ελπίζω να γίνει για εμάς ο δωδέκατος παίκτης αυτή την Κυριακή. Το γήπεδο είναι καταπληκτικό. Ένα τέτοιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και ένας τόσο καλός αγωνιστικός χώρος βοηθάει μια ομάδα με τη δική μας ποιότητα. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε, όπως και στο αντίστοιχο περσινό ματς στο Αλκαζάρ, όταν είχαμε κερδίσει 2-1. Θέλω να πετύχω κι άλλα γκολ για να βοηθήσω την ομάδα μου κι ελπίζω να βρεθώ κι άλλες φορές σ’ αυτή εδώ τη θέση να κρατάω αυτό το τρόπαιο. Γιατί αυτό θα σημαίνει πως και εγώ και η ομάδα θα έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας»

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x