Stoiximan Super League

Live: ΠΑΟ-Πανσερραϊκός 2-0 (Τελικό)

Μπορεί όχι με την ίδια… σειρά, αλλά έτσι! Ο Παναθηναϊκός (και όσοι ήταν στο ΟΑΚΑ) δάκρυσε στην αρχή από τα χημικά, «έφτυσε αίμα» στο πρώτο μέρος για να κρατήσει το γκολ του Μπουμσόνγκ (16’) και τελικά… με ιδρώτα -και σκόρερ ξανά τον Σισέ (2-0), έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Εξαιρετικοί οι φιλοξενούμενοι, δικαιούνται να τα βάζουν με την αστοχία τους και με το μη καταλογισμό πέναλτι -υπέρ τους- σε χέρι του Πλεσί.

Μπορεί όχι με την ίδια… σειρά, αλλά έτσι!

Ο Παναθηναϊκός (και όσοι ήταν στο ΟΑΚΑ) δάκρυσε στην αρχή από τα χημικά, «έφτυσε αίμα» στο πρώτο μέρος για να κρατήσει το γκολ του Μπουμσόνγκ (16’) και τελικά… με ιδρώτα -και σκόρερ ξανά τον Σισέ (2-0), έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εξαιρετικοί οι φιλοξενούμενοι, δικαιούνται να τα βάζουν με την αστοχία τους και με το μη καταλογισμό πέναλτι -υπέρ τους- σε χέρι του Πλεσί.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.



90'+3 - Λήξη του ματς.

90' - Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων που έδειξε ο διαιτητής.

88' - Κούρσα του Σισέ από δεξιά, ο Γάλλος επιθετικός πλασάρει αλλά ο Ράντμαν διώχνει σε κόρνερ.

82' - Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στην θέση του Λεοζίνιο ο Ανάκογλου.

81' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Στη θέση του Χριστοδουλόπουλου ο Μαυρίας

80' - Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό: Ο Ασλανίδης στη θέση του Μπέλιτς

75': Ωραία ενέργεια και γύρισμα του Μπέλιτς από δεξιά, αλλά το σουτ που κάνει ο Λεοζίνιο περνάει άουτ από το αριστερό δοκάρι

73' - Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό: Ο Γαλανόπουλος στη θέση του τραυματία Άλβαρεζ

69' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια, ο Χριστοδουλόπουλος γύρισε την μπάλα από αριστερά στη μικρή περιοχή κι εκεί ο -αμαρκάριστος- Σισέ δεν δυσκολεύτηκε να τη σπρώξει στην κενή εστία!

67': Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Σεϊταρίδης αποφεύγει με εξαιρετική ενέργεια τον αντίπαλό του από δεξιά, γυρίζει την μπάλα, αλλά η προβολή του Χριστοδουλόπουλου -από τη γωνία της μικρής περιοχής- τη στέλνει λίγο έξω από το δεξί "Γ" του Ράντμαν!

66': Ο Γεωργιάδης βγαίνει και πάλι από αριστερά "στην πλάτη" της άμυνας του Παναθηναϊκού, μπαίνει στην περιοχή, αλλά δεν πιάνει καλά το σουτ και η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα

58' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Ο Μαρίνος στη θέση του Γκοβού

56': Ο Σεϊταρίδης μπήκε ωραία από δεξιά στην περιοχή, γύρισε την μπάλα για τον Νίνη, αλλά το δυνατό σουτ που έπιασε εκείνος με το αριστερό κόντραρε και πέρασε κόρνερ!

49': Σε αντεπίθεση του Πανσερραϊκού, ο Γεωργιάδης βγαίνει ξανά από αριστερά, αλλά το πλασέ που κάνει -από πλάγια θέση- εξουδετερώνεται και πάλι από τον Τζόρβα

48': Ο Σισέ δοκιμάζει το πόδι του αρκετά μακριά από την περιοχή, αλλά ο Ράντμαν πέφτει και -με διπλή προσπάθεια- μπλοκάρει. Χαρακτηριστικό της κακής εικόνας των "πράσινων" ότι πρόκειται μόλις για το δεύτερο σουτ που κάνουν στο ματς.

46': Έναρξη του β' μέρους

46' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Στη θέση του Πλεσί πέρασε ο Σιμάο

45'+2': Λήξη του ημιχρόνου

39': Πέναλτι, σε εναέρια διεκδίκηση με πρωταγωνιστή τον Πλεσί -όπου όντως ο Γάλλος βρίσκει την μπάλα με το χέρι- ζητά ο Πανσερραϊκός!

38': Νέα καλή ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό! Οι Λεοζίνιο και Σουμπίνιο παίζουν το "1-2" έξω από την περιοχή, ο τελευταίος σουτάρει στην κίνηση από το ημικύκλιο και στέλνει την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι!

34': Ο Σουμπίνιο εκτελεί "πονηρά ένα φάουλ από αριστερά (πάει απευθείας, ενώ όλοι περίμεναν σέντρα), αλλά ο Τζόρβας πέφτει στην κλειστή του γωνία και απομακρύνει

31': Μετά από λάθος του Ζιλμπέρτο και ιδανική αντεπίθεση του Πανσερραϊκού, ο Νταλέ φτάνει απέναντι από τον Τζόρβα, αλλά το δυνατό σουτ που κάνει -από το ύψος της περιοχής και δεξιά- καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων!

24': Ο Γεωργιάδης έγινε αποδέκτης ωραίου συνδυασμού των Σερραίων, έπιασε το συρτό σουτ από το ύψος του ημικυκλίου, αλλά ο Τζόρβας έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ

16' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Μετά από φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου από αριστερά, ο Μπουμσόνγκ πιάνει την ανάποδη κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ράντμαν!

9': Μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ο Σειταρίδης πασάρει στον Γκοβού, αλλά το σουτ που πιάνει εκείνος μέσα από την περιοχή δεν είναι καλό και φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Ράντμαν

7': Μετά από περίπου 15 λεπτά -και αφού η ατμόσφαιρα καθάρισε στο ΟΑΚΑ- οι δύο ομάδες επέστρεψαν και το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.

*Εικόνα ίδια με εκείνη ένα χρόνο πριν στο ΟΑΚΑ! Τότε (στις 6 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα) και για ίδια αιτία (συμπλοκές οπαδών με την αστυνομία και χρήση δακρυγόνων) είχε διακοπεί για μισή ώρα το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος.

5': Μετά από συμπλοκές οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο, οι τελευταίες προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων -με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική μέσα στο στάδιο και να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι.

1': Έναρξη του αγώνα



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Ζιλμπέρτο, Πλεσί (46' Σιμάο), Χριστοδουλόπουλος (81' Μαυρίας), Νίνης, Γκοβού (58' Μαρίνος), Σισέ

Στον πάγκο: Φερνάντες, Σαριέγκι, Βύντρα, Πετρόπουλος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άμο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς (80' Ασλανίδης), Νταλέ, Μαβένε, Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Άλβαρεζ (73' λ.τ. Γαλανόπουλος), Αμπουμπακάρι

Στον πάγκο: Νόβοτα, Βοσκόπουλος, Τάντιτς, Ασλανίδης, Ανάκογλου, Βλασόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ



Μεταμορφωμένος -για μια… ποικιλία λόγων- θα παρουσιαστεί απόψε ο Παναθηναϊκός. Θέση στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» αναμένεται να πάρουν μετά από καιρό ο «άτακτος» Γκοβού, ο (απών εδώ και καιρό, λόγω τραυματισμού) Νίνης και ο «ξεχασμένος» Σεϊταρίδης.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε (για λόγους ξεκούρασης) ο Κατσουράνης, για λόγους… πειθαρχίας οι «μποξέρ» Λέτο-Καραγκούνης, για λόγους τακτικής ο Δημούτσος και λόγω καρτών ο Λουίς Γκαρσία.

Αγωνιστικά προβλήματα, όμως, δεν λείπουν και από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο προπονητής των «λιονταριών» δεν μπορεί να υπολογίζει για το αποψινό παιχνίδι στους Παντελιάδη, Κάστρο, Ντιόγκο και Βρούτσινα.

Μπορεί η προϊστορία των αναμετρήσεων στην Αθήνα να είναι συντριπτικά υπέρ του Παναθηναϊκού (σε 23 ματς, μετρούν 20 νίκες,1 ισοπαλία και 2 ήττες), αλλά το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεν ξυπνάει ακριβώς… ευχάριστες αναμνήσεις στους «πράσινους».

Τότε οι Σερραίοι -αν και σχεδόν υποβιβασμένοι στο πρωτάθλημα- έκαναν το μεγάλο «μπαμ» στο Κύπελλο, φεύγοντας με το 3-2 (είχαν προηγηθεί, μάλιστα, 3-0) και την πρόκριση από την Αθήνα.

Αήττητος εντός έδρας -αλλά με δύο «γκέλες» στο παθητικό του- παραμένει ο Παναθηναϊκός. Σε έξι παιχνίδια, οι «πράσινοι» μετρούν 4 νίκες και 2 ισοπαλίες (με Ξάνθη και Λάρισα), με την πρώτη από αυτές, ωστόσο, να σημειώνεται στη Λεωφόρο.

Αντίθετα, μέτριες επιδόσεις μακριά από τις Σέρρες έχουν οι φιλοξενούμενοι (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 4 ήττες) -οι οποίοι, ωστόσο, στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους μετρούν τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια μόλις ήττα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x