Stoiximan Super League

«Το Σάββατο μπορείς;»…

«Όχι, όχι!»... Μία ακόμη -οδυνηρή- σαββατιάτικη ήττα γνώρισε φέτος ο Πανιώνιος στην έδρα του, αυτή τη φορά με σκορ 1-0 από την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Νίκη βάλσαμο για τους «Φαίακες», στο ντεμπούτο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο τους. Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, η ομάδα τξς Νέας Σμύρνης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από τον Φλαβίνιο στο 17’.

«Όχι, όχι!»... Μία ακόμη -οδυνηρή- σαββατιάτικη ήττα γνώρισε φέτος ο Πανιώνιος στην έδρα του, αυτή τη φορά με σκορ 1-0 από την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Νίκη βάλσαμο για τους «Φαίακες», στο ντεμπούτο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο τους. Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από τον Φλαβίνιο στο 17’.

Μόνο ήττες μετρούν φέτος οι γηπεδούχοι σε αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί Σάββατο. Η ήττα από την ομάδα του Μπάντοβιτς ήρθε για να προστεθεί σε αυτές από Ολυμπιακό Βόλου, Ατρόμητο, Εργοτέλη, Καβάλα και Παναθηναϊκό.



Λόγο για κατάρα έκαναν στη Νέα Σμύρνη πριν την σημερινή αναμέτρηση, η οποία τους θέλει να μην «σταυρώνουν» νίκη όποτε αγωνίζονται ημέρα Σάββατο.

Οι παίκτες του Πανιωνίου, ωστόσο, έδειξαν ότι δεν επηρεάζονται από προλήψεις και στο παιχνίδι μπήκαν πιο δυνατά από τους φιλοξενούμενους. Η υπεροχή τους όμως δεν ήταν ουσιαστική, καθώς δυσκολεύονταν να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους και να απειλήσουν την εστία του Κωνσταντόπουλου.

Η Κέρκυρα, από την άλλη, περίμενε καρτερικά για την ευκαιρία και όταν αυτή της δόθηκε, με άψογη κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, κατάφερε με τον Φλαβίνιο να ανοίξει το σκορ στο 17’. Από ‘κει και έπειτα, δεν άλλαξαν πολλά πράγμα στο παιχνίδι, όσον αφορά στην εικόνα του.

Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας, έβγαλε πάθος και όρεξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως ήταν πολύ προβλέψιμος απέναντι στην «έξυπνη» και πολυπρόσωπη άμυνα της Κέρκυρας. Οι "Φαίακες", ειδικά από το 65' και μετά, "ταμπουρώθηκαν" στην περιοχή τους και με διπλή ζώνη άμυνας κράτησαν ανέπαφη την εστία τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή.

Το φιλμ του αγώνα



Πανιώνιος(Άκης Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης, Όμο, Ριέρα, Κούκετς (57' Σαλαλί), Γουνδουλάκης (46' Μπάλαμπαν), Σάμαρης, Σιόβας, Αναστασόπουλος (80' Χίκα), Κοντοές, Τσότσαλιτς

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου, Στολτίδης, Φλαβίνιο (67' Παρασκευαΐδης), Τσίγκας (90'+3 Δεινόπαππας), Γιάντσης (78' Λαμπρόπουλος), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής





Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x