Stoiximan Super League

Κανείς δεν χάρηκε

Ηρακλής και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει κανέναν εκ των δύο ικανοποιημένο, αφού παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ μέτρησαν κι από μία απώλεια (χτύπησαν οι Ντάνι και Λεάλ, αντίστοιχα). Ο Ρομάνο έβαλε μπροστά στο σκορ τους Κρητικούς στο 39’, με τον Λίμα να ισοφαρίζει με άπιαστο φάουλ για τον «Γηραιό» στο 52’.

Ηρακλής και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει κανέναν εκ των δύο ικανοποιημένο, αφού παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ μέτρησαν κι από μία απώλεια (χτύπησαν οι Ντάνι και Λεάλ, αντίστοιχα).

Ο Ρομάνο έβαλε μπροστά στο σκορ τους Κρητικούς στο 39’, με τον Λίμα να ισοφαρίζει με άπιαστο φάουλ για τον «Γηραιό» στο 52’.



Πώς ξεκίνησαν:

Στο 4-2-3-1 του Ουζουνίδη, στην κορυφή της επίθεσης -στα χαρτιά τουλάχιστον- βρέθηκε ο Σολτάνι, αφού ο Ιάκομπ είναι τιμωρημένος. Με 4-3-3 κατέβασε τον Εργοτέλη ο Καραγεωργίου με την τριπλέτα Ρομάνο, Λεάλ, Μπούντιμιρ στη γραμμή κρούσης.

Εικόνα του αγώνα:

Εξαιρώντας το πρώτο δεκάλεπτο του ματς, όπου «ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό το Γιάννη» και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, από όπου κι αν πιαστεί κανείς. Ήταν πιο ομάδα, πιο δραστήριοι στην επίθεση, καλά στημένοι στην άμυνα και εκμεταλλευόμενοι την «τρύπα» από τα δεξιά, από όπου ξεκινούσαν οι περισσότερες ενέργειές τους έφυγαν για τα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ.

Ο Μπούντιμιρ βρήκε με τακουνάκι τον Λεάλ, αυτός σέντραρε παράλληλα και από την κακή έξοδο του Ελευθερόπουλου, αλλά και την αδυναμία του Χοσέμι να απομακρύνει, ο Ρομάνο που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή, διαμορφώνοντας το 1-0 στο 39ο λεπτό.

Βλέποντας πως το «πείραμα» με τον Σολτάνι στην κορυφή της επίθεσης δεν πιάνει, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ουζουνίδης πέρασε μέσα τον Βέλλιο και τον Γαλλοαλγερινό στ’ αριστερά.

Τη λύση έδωσε τελικώς ο Λίμα, ο οποίος με ένα άπιαστο φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Δασκαλάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Ηρακλή στο 52’.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του «Γηραιού», με τον Ντάνι να γίνεται αλλαγή στο 59’ και βάσει της πρώτης εκτίμησης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο. Άσχημα μαντάτα και στον Εργοτέλη, αφού ο Λεάλ αποχώρησε κουτσαίνοντας στο 82’.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ηρακλής πίεσε, έκλεισε στα καρέ τον αντίπαλο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή, ούτε και με την παρακινδυνευμένη προβολή του Χίμπλνγκερ που παραλίγο να καταλήξει σε αυτογκόλ! Τρίτη σερί γκέλα για τον «Γηραιό» που έχει να νικήσει από το ντέρμπι με τον Άρη.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Λίμα, Κατσικάς, Χοσέμι, Αραμπατζής, Πίτου Γκαρσία, Ντάνι (58' Καρλίνιος), Παπαστεριανός (46' Βέλλιος), Μάρα, Σίσιτς (88' Βουτσιάς), Σολτάνι.

Στον πάγκο: Μέλκας, Κυριαζής, Ρομάν, Σζοτ.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Ορφανός (72' Φραγκουλάκης), Ολίσε, Μπέτο (62' Τζούνιορ), Λεάλ (82' Βερπακόφσκις), Ρομάνο, Μπούντιμιρ.

Στον πάγκο: Αθανασίου, Μπερτόσα, Σαρρής, Καρέλης.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Ελευθερίου (Αθηνών)
Γήπεδο: «Καυτανζόγλειο»



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x