Stoiximan Super League

Πικρός… Καφές για Έντερ!

Γεύση από τον καφέ της… παρηγοριάς -που γίνεται όλο και πιο πιθανό να του σερβιριστεί οριστικά από την ΑΕΚ- πήρε ξανά ο Έντερ. Ο Βραζιλιάνος έμεινε σε ένα ακόμα παιχνίδι (αυτό με τον Ατρόμητο) εκτός αποστολής και το μέλλον του στους «κιτρινόμαυρους» επιβεβαιώνεται πως δεν είναι ακριβώς «ανθηρό». Την ίδια ώρα το… μέλλον (όχι το μακρινό, αλλά εκείνο του προσεχούς αγώνα με τη Λάρισα) θα πρέπει να περιμένει ο Παντελής Καφές για να γυρίσει στη δράση.

Γεύση από τον καφέ της… παρηγοριάς -που γίνεται όλο και πιο πιθανό να του σερβιριστεί οριστικά από την ΑΕΚ- πήρε ξανά ο Έντερ.

Ο Βραζιλιάνος έμεινε σε ένα ακόμα παιχνίδι (αυτό με τον Ατρόμητο) εκτός αποστολής και το μέλλον του στους «κιτρινόμαυρους» επιβεβαιώνεται πως δεν είναι ακριβώς «ανθηρό».

Την ίδια ώρα το… μέλλον (όχι το μακρινό, αλλά εκείνο του προσεχούς αγώνα με τη Λάρισα) θα πρέπει να περιμένει ο Παντελής Καφές για να γυρίσει στη δράση.

Ο Έλληνας μέσος ιατρικά ήταν έτοιμος και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ -πιστός στην τακτική του να μη χρησιμοποιεί άμεσα παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό- τον άφησε (μαζί με τον επίσης ανέτοιμο Γεωργέα και τους τραυματίες Τζεμπούρ και Πατσατζόγλου) εκτός των «εκλεκτών» για το παιχνίδι του Περιστερίου.

Αυτοί αναλυτικά είναι οι εξής:

Σάχα, Αραμπατζής, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Καράμπελας, Νταντόμο, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μάκος, Λαγός, Ντιόπ, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x