Ελλάδα

Ξανθόπουλος: «Συγγνώμη»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος απολογήθηκε σε συμπαίκτες και προπονητές μετά το τέλος του αγώνα Μαρούσι – Πανελλήνιος για το φάουλ που έκανε στον Χουέρτας και το παιχνίδι που χάθηκε.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος απολογήθηκε σε συμπαίκτες και προπονητές μετά το τέλος του αγώνα Μαρούσι – Πανελλήνιος για το φάουλ που έκανε στον Χουέρτας και το παιχνίδι που χάθηκε.

Ο Ελληνας γκαρντ δήλωσε: «Χάσαμε με παρόμοιο τρόπο όπως χάσαμε και στον Ηρακλή. Ζητάω συγγνώμη από όλους για το φάουλ που μας στέρησε τη νίκη. Νόμιζα ότι προηγούμασταν ένα πόντο. Η ομάδα βρίσκεται σε κακή βαθμολογική θέση, αλλά δεν το αξίζει. Μπορούμε να ανακάμψουμε και έχουμε συσπειρωθεί».

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από την πλευρά του ανέφερε: «Ηταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που δεν είχε καλή κατάληξη για εμάς. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε και βγάλαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το Μαρούσι πέτυχε τα κρίσιμα καλάθια, αλλά εμείς αστοχήσαμε. Δεν μας φοβίζει που βρισκόμαστε τόσο χαμηλά. Απλά μας «παγώνει» λιγάκι επειδή είχαμε βάλει ένα στόχο να πάρουμε το μάξιμουμ μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν βρούμε ένα καλό πεντάρι θα πάμε πολύ καλά. Ο Τζούρο είναι συγκινητικός και παίζει πάνω από 30 λεπτά δύο φορές την εβδομάδα».

Έτοιμος για μεταγραφή ο Πανελλήνιος

Εν τω μεταξύ, ο Ράιον Κοβίλ βρίσκεται μία… ανάσα από τον Πανελλήνιο και τις επόμενες μέρες πιθανότατα θα ενταχθεί στο ρόστερ των «Ολυμπιονικών». Ο Κοβίλ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Πανελλήνιο, ωστόσο ακόμα είναι παίκτης της Λε Μαν και η ομάδα της Λαμίας περιμένει την αποδέσμευσή του. Ο Αμερικάνος είναι γεννημένος το 1984 με ύψος 2,06μ και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Θα αντικαταστήσει τον Αντρέ Μπράουν.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x