Stoiximan Super League

Φερέιρα: «Δεν παίξαμε καλά…»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Ζεσούαλδο Φερέιρα, μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (2-0). Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε πως η ομάδα του -παρά τη νίκη- δεν έκανε καλή εμφάνιση, ωστόσο εντόπισε ως κύρια αιτία την κόπωση των παικτών από παιχνίδια και προπονήσεις.

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Ζεσούαλδο Φερέιρα, μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (2-0).

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε πως η ομάδα του -παρά τη νίκη- δεν έκανε καλή εμφάνιση, ωστόσο εντόπισε ως κύρια αιτία την κόπωση των παικτών από παιχνίδια και προπονήσεις.

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Δεν παίξαμε καλά, όμως η ομάδα έχει δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες. Πάντως οι παίκτες στάθηκαν καλά, ειδικά ο Νίνης και ο Γκοβού που επανήλθαν στην ομάδα», ανέφερε ο Φερέιρα και εξήγησε:

«Σε δύο εβδομάδες δώσαμε πολλούς αγώνες. Δουλέψαμε και είναι σημαντικό που πήραμε τους 3 βαθμούς. Από δω και πέρα θέλω να δω περισσότερο τους παίκτες και να δουλέψω μαζί τους για να δω πως αντιδρούν».

Αφού παραδέχθηκε, δε, πως μεγαλύτερο κέρδος από το παιχνίδι ήταν η νίκη αναφέρθηκε στο θέμα της κούρασης:

«Όλοι ξέρετε πως στις δύο εβδομάδες που είμαι στον Παναθηναϊκό αυτό είναι το τέταρτο ματς -μέσα σε σύντομο διάστημα. Καταλαβαίνετε ότι με αυτές τις αλλαγές και με νέο προπονητή, οι παίκτες έχουν δουλέψει πολύ και το πρόγραμμα αυτό δημιούργησε κάποια κούραση.

Υπήρξαν 3-4 παίκτες που είχαν πιο χαμηλό ρυθμό και επειδή είχα αυτόν τον προβληματισμός από πριν, χρησιμοποίησα παίκτες που είχαν παίξει λιγότερο. Καταλαβαίνετε, όμως, πόσο σημαντικό ήταν -πέρα από όλα αυτά- να κερδίσουμε και τους τρεις βαθμούς.

Είμαστε πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα και όλοι ξέρετε ότι -εκτός από το ματς της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ- έχουμε έπειτα παιχνίδι και τη Κυριακή στην Ελλάδα. Άρα τρεις εβδομάδες από τη μέρα που ήρθα και λόγω του προγράμματος, είναι λογικό κάποιοι παίκτες να εμφανίσουν κόπωση και άλλοι ίσως χαμηλότερο βαθμό δυναμικής -επειδή είχαν μεγάλο χρονικό διάστημα να παίξουν.

Η ομάδα δεν έχει δώσει ακόμα έναν ήρεμο αγώνα εδώ. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στο παρελθόν και καταλαβαίνω πως όταν έχουμε εντός έδρας ματς η ευθύνη μας είναι μεγαλύτερη -αφού έχουμε άγχος και αυτό συνέβη και σήμερα. Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει μόνο στον Παναθηναϊκό, όλες οι μεγάλες ομάδες το αντιμετωπίζουν»
.

Κοκότοβιτς: «Αξίζαμε παραπάνω…»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Πανσερραϊκού, παρόλο που εκείνη δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, παρουσιάστηκε, από την άλλη, ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Ο Σέρβος ήταν λακωνικός και αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του «για την προσπάθεια και την απόδοσή τους» και εξήγησε πως «είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και η ήττα προήλθε από δύο εύκολα γκολ που δεχθήκαμε», τόνισε πως «δικαιούμασταν κάτι καλύτερο με αυτή την εικόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x