Ελλάδα

Ντρούκερ: «Οι παίκτες μου ήταν ήρωες»

Την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Άρη στο νικηφόρο παιχνίδι με την Καβάλα, αναγνώρισε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «κίτρινων», Σαρόν Ντρούκερ. Χρόνο προκειμένου να προσαρμοστεί, θα χρειαστεί ο Μπόμπι Μπράουν, τόνισε ο Ισραηλινός κόουτς. Πίστη στην ομάδα του παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, δήλωσε ότι έχει ο προπονητής του μακεδονικού συλλόγου, Δημήτρης Πρίφτης.

Την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Άρη στο νικηφόρο παιχνίδι με την Καβάλα, αναγνώρισε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «κίτρινων», Σαρόν Ντρούκερ. Χρόνο προκειμένου να προσαρμοστεί, θα χρειαστεί ο Μπόμπι Μπράουν, τόνισε ο Ισραηλινός κόουτς.

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα πρόκληση, αφού η Καβάλα βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το πιο σημαντικό ήταν να παίξουμε άμυνα γιατί μόνο μέσα από αυτή θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Οι παίκτες μου ήταν ήρωες που μπόρεσαν να ανταποκριθούν μετά το κουραστικό ταξίδι επιστροφής που είχαμε από το Ζάγκρεμπ. Είμαι περήφανος για αυτός, αν και ήμουν ανήσυχος για την υγεία τους… Στο τέλος του σημερινού αγώνα δείξαμε χαρακτήρα και κάναμε αυτό που έπρεπε. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στην άμυνα, αλλά κάναμε λάθη στην επίθεση», είπε ο κ. Ντρούκερ και πρόσθεσε αναφορικά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μπόμπι Μπράουν:

«Είμαι μια μέρα εδώ. Πρόκειται για έναν καλό παίκτη που θα μας βοηθήσει. Προσπαθήσαμε να του δώσουμε λίγες πληροφορίες για το παιχνίδι μας, όμως, ήταν κουρασμένος, ταλαιπωρήθηκε και από μια ίωση… Ακόμη δεν ξέρει καν τα ονόματα των συμπαικτών του. Χρειάζεται χρόνο προσαρμογής».

Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, εμφανίστηκε ο αρχηγός του Άρη, Νίκος Χατζηβρέττας: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί παίξαμε με μια πολύ συγκροτημένη ομάδα, καλοδουλεμένη και το έχει αποδείξει. Τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες περισσότερο ταξιδεύουμε παρά κάνουμε προπονήσεις. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα δουλέψουμε σκληρά. Θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί αρκεί να έχουμε υγεία. Πλέον έγινε και η προσθήκη ενός πολύ καλού παίκτη που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι».

Πίστη στην ομάδα του παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, δήλωσε ότι έχει ο προπονητής του μακεδονικού συλλόγου, Δημήτρης Πρίφτης: «Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και πρέπει να παλεύεις σκληρά για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω στην ομάδα μου, στον χαρακτήρα της, την συμπεριφορά και την νοοτροπία της και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον», είπε και συμπλήρωσε αναφορικά με τον αγώνα στο Αλεξάνδρειο:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, όμως, πιστέψαμε στη νίκη και την κυνηγήσαμε. Όταν παίζεις εκτός έδρας πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να κρατάς μία βάση κανόνων που έχουν να κάνουν με λάθη, άμυνα, ριμπάουντ και μικρές λεπτομέρειες στην άμυνα… Εμείς σε κάποια σημεία δεν ήμασταν συνεπείς. Όταν πιέσαμε σε όλο το γήπεδο δυσκολέψαμε πολύ τον Άρη και ίσως αν είχαν μπει ένα δυο σουτ στην επίθεση η κατάληξη να ήταν διαφορετική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x