Γ' Εθνική

Εξασφάλισε πρωτιά με επτάρα ο Ηρακλής!

Οριστικά στην κορυφή και με… περίπατο. Ο Ηρακλής σάρωσε με 7-0 τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και εξασφάλισε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου στην κανονική διάρκεια της Γ’ Εθνικής.

Πέρασε σαν σίφουνας και εξασφάλισε την πρώτη θέση ο Ηρακλής!

Πολύ εύκολο απόγευμα για τον «Γηραιό» στην Αλεξάνδρεια, καθώς επικράτησε 7-0 του Φίλιππου και θα είναι οριστικά στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στην κανονική διάρκεια. Αυτό επετεύχθη σε συνδυασμό με την ήττα του Αρη Παλαιοχωρίου από την ΑΠΕΛ.

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς περιμένουν τη διαδικασία των πλέι οφ για να διεκδικήσουν την άνοδο στη Football League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ρόβας, που πέτυχε 5 (!) τέρματα (7', 16', 46', 87', 90'), ενώ Πτηνόπουλος (12') και Παπαδόπουλος (28') σημείωσαν τα άλλα δύο.

Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Κούζας, Πέϊκος, Δημητρίου, Μπουντάνι, Κουμπόγλου, Χρυσινόγλου, Αβραμόπουλος, Αρβανιτίδης, Καραχαλίδης, Αλμυράς, Κιμβρακίδης

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος (74΄Καστριτσέας), Κουρέλας, Γιαννίτσης, Καραντασιάδης, Παναγιωτούδης, Καζναφέρης, Τάι (46΄Κωστούλας), Παπαδόπουλος (46΄Αμαραντίδης), Ρόβας, Πτηνόπουλος (60΄Ανδρεάκος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x