Ισπανία

«Καθάρισε» ο CR7 (vids)

Όταν φάνηκε πως η μπάλα δύσκολα θα έμπαινε στα δίχτυα της Βαλένθια, ο Κριστάνο Ρονάλντο «καθάρισε» και έδωσε τη νίκη στη Ρεάλ. Οι «μερένχες» επικράτησαν 2-0 των «νυχτερίδων στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Primera Division και παρέμειναν δυο βαθμούς στη δεύτερη θέση πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, εξακολουθώντας να βρίσκονται στο «κόλπο» του τίτλου. Αντίθετα, οι Λεβαντίνοι παρέμειναν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στο Europa league.

Όταν φάνηκε πως η μπάλα δύσκολα θα έμπαινε στα δίχτυα της Βαλένθια, ο Κριστάνο Ρονάλντο «καθάρισε» και έδωσε τη νίκη στη Ρεάλ. Οι «μερένχες» επικράτησαν 2-0 των «νυχτερίδων στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Primera Division και παρέμειναν δυο βαθμούς στη δεύτερη θέση πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, εξακολουθώντας να βρίσκονται στο «κόλπο» του τίτλου. Αντίθετα, οι Λεβαντίνοι παρέμειναν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στο Europa league, έχοντας πολλές πιθανότητες για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού βρίσκονται ένα βαθμό από την τέταρτη θέση και την Εσπανιόλ. Δείτε πως έχασε η Ατλέτικο.

Οι παίκτες του Ουνάι Εμερι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και μπορούσαν να σκοράρουν, μέχρι την ολοκλήρωσή του, κόντρα σε μια «υπνωτισμένη» ομάδα που έδειχνε επηρεασμένη από την πεντάρα στο «classico». Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο, οι εννιά φορές πρωταθλητές Ευρώπης μπήκαν «φουριόζοι και άρχισαν να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ. Η αποβολή του Αλμπέλδα στο 65’ με μάλλον αυστηρή κίτρινη κάρτα, έδωσε το έναυσμα για την τελική επικράτηση των γηπεδούχων. Στο 72’, ο Εζίλ έδωσε ωραία μπαλιά στην πλάτη των αμυντικών στον Ρονάλντο, που με δυνατό σουτ από πλάγια «ξετίναξε» τα δίχτυα. Στο 87’ ο Ρονάλντο επιχείρησε ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι «μερένχες» διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι πάνω στον Ντι Μαρία.


ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Λ. Ντιαρά, Κεντίρα (53' Μπενζεμά), Τσάμπι Αλόνσο, Εζίλ (75' Γκρανέρο), Ρονάλντο, Ντι Μαρία (82' Μ. Ντιαρά)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαϊτα, Μπρούνο, Στανκεβίτσιους, Ρικάρντο Κόστα, Αλμπα (60' Μιγκέλ), Χοακίν (80' Αντούριθ), Τ. Κόστα, Μαντούρο, Μάτα (68' Μπανέγκα), Σολδάδο






Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:


Σάββατο 4/12

Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0
(3' Νάνο, 59' Καϊσέδο)

Οσασούνα-Μπαρτσελόνα 0-3
(26' Πέδρο, 65', 83' πεν. Μέσι)

Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια 2-0
(72', 87' Ρονάλντο)

Κυριακή 5/12

Αλμερία-Σαραγόσα (18:00)

Εσπανιόλ-Σπόρτινγκ Χιχόν (18:00)

Μάλαγα-Σανταντέρ (18:00)

Χετάφε-Μαγιόρκα (18:00)

Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη (20:00)

Σοσιεδάδ-Μπιλμπάο (22:00)

Δευτέρα 6/12

Λα Κορούνια-Έρκουλες (22:00)


Η επόμενη (15η) αγωνιστική:


Κυριακή 12/12

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λα Κορούνια

Βαλένθια-Οσασούνα

Μαγιόρκα-Σανταντέρ

Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ

Μπιλμπάο-Εσπανιόλ

Σαραγόσα-Ρεάλ Μαδρίτης

Σεβίλλη-Αλμερία

Σπόρτινγκ Χιχόν-Λεβάντε

Έρκουλες-Μάλαγα

Χετάφε-Βιγιαρεάλ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x