Γενικά

FC David Beckham

Έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι που του επιτρέπει να αγοράσει ή να δημιουργήσει μια καινούργια ομάδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα σκέφτεται να ενεργοποιήσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών εκπνέει τον επόμενο Νοέμβριο και ο 35χρονος μέσος αναμένεται να δεχθεί πληθώρα προσφορών από συλλόγους οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευθούν το όνομά του.

Έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι που του επιτρέπει να αγοράσει ή να δημιουργήσει μια καινούργια ομάδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα σκέφτεται να ενεργοποιήσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών εκπνέει τον επόμενο Νοέμβριο και ο 35χρονος μέσος αναμένεται να δεχθεί πληθώρα προσφορών από συλλόγους οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευθούν το όνομά του.

Σύμφωνα με τη “Mirror”, ο Άγγλος μέσος πρόκειται να αγοράσει μια αμερικανική ομάδα και να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Μπέκαμ ήδη έχει απορρίψει πρόταση δανεισμού από την Έβερτον, ενώ Σάντερλαντ και Γουέστ Χαμ έχουν επίσης πλησιάσει τον διεθνή Άγγλο.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x