Stoiximan Super League

«Πετάνε» Καραγκούνης - Λέτο

Πριν καλά-καλά αφήσουν πίσω τους το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, στον Παναθηναϊκό μπήκαν -ήδη- στους ρυθμούς της τελευταίας αναμέτρησης του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτής με την Κοπεγχάγη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Τρίτης, στην οποία συμπεριέλαβε τους Λέτο και Καραγκούνη.

Πριν καλά-καλά αφήσουν πίσω τους το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, στον Παναθηναϊκό μπήκαν -ήδη- στους ρυθμούς της αναμέτρησης με την Κόπεγχάγη για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η οποία θα είναι και η τελευταία για ευρωπαϊκή διοργάνωση για το τριφύλλι.

Σε αυτή ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συμπεριέλαβε τους Σεμπαστιάν Λέτο και Γιώργο Καραγκούνη για πρώτη φορά μετά από το επεισόδιο που είχαν οι δύο παίκτες. Με την κίνηση αυτή ο Πορτογάλος δείχνει ότι η «καραντίνα» τελείωσε και τους υπολογίζει και πάλι για τις υποχρεώσεις της ομάδας. Βέβαια, απομένει η απόφαση της διοίκησης για την τιμωρία που θα τους επιβάλει.

Αντίθετα εκτός αυτής έμεινε για άλλη μια φορά ο Κατσουράνης, ο οποίος απουσίαζε και από τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Στην Αθήνα θα μείνει ο Σίντνεϊ Γκοβού όπως και οι Σεϊταρίδης, Μαυρίας, Δημούτσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x