Βόλεϊ

Χαμός για τον τελικό των γυναικών του Ολυμπιακού: Sold Out το Ρέντη!

Παροξυσμός επικρατεί στον Ολυμπιακό για το πρώτο ματς της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον τελικό του Challenge Cup.

Την στήριξή τους στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού έδειξε ο κόσμος της ομάδας!

Τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup (Μ. Τετάρτη - 4/4) κόντρα στην Μπούρσα έκαναν φτερά, με τους οπαδούς να ετοιμάζονται να γίνουν ο έξτρα παίκτης που θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»: «Ο OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει οτι τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup (04/04, 18:30) με αντίπαλο την BURSA BBSK στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», εξαντλήθηκαν.

Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας»

Ο OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει οτι τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup (04/04, 18:30) με αντίπαλο την BURSA BBSK στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», εξαντλήθηκαν. Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας. #osfp #osfpgr #olympiacos #olympiacossfp #soldout #tickets #final #cevchallengecupw @cevolleyball #supporters #gate7 #volley #volleyball #VolleyballWomen #letsdothis #sayitloudweareredandweareproud

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x