Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Στηριχθήκαμε την άμυνά μας»

Η άμυνα ήταν το κλειδί για τη μεγάλη εκτός έδρας επικράτηση του Περιστερίου επί του Πανιωνίου, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο 46χρονος κόουτς τόνισε, επίσης, τη μεγάλη σημασία της νίκης με την οποία η ομάδα του «σηκώθηκε», όπως ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά.

Η άμυνα ήταν το κλειδί για τη μεγάλη εκτός έδρας επικράτηση του Περιστερίου επί του Πανιωνίου, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο 46χρονος κόουτς τόνισε, επίσης, τη μεγάλη σημασία της νίκης με την οποία η ομάδα του «σηκώθηκε», όπως ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ήταν μία σημαντική νίκη γιατί ήμασταν πεσμένοι, όχι από την ήττα αλλά από τον τρόπο που χάσαμε με την ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό όταν πέσεις να μπορείς να σηκωθείς και αυτό είπαμε με τα παιδιά τις προηγούμενες ημέρες. Στηριχθήκαμε στην άμυνα μας. Ελέγξαμε τον ρυθμό και δεν δώσαμε το δικαίωμα να κάνουμε δεύτερες επιθέσεις. Θέλουμε να διαχειριστούμε το «πρέπει» για τα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας», είπε ο κόουτς του Περιστερίου στη συνέντευξη Τύπου.

Δηλώσεις έκανε, επίσης, ένας εκ των πρωταγωνιστών του Περιστερίου στο σημερινό ματς, ο Αμερικανός γκαρντ, Μάικλ Κινγκ: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς και τους φίλους του Περιστερίου. Περάσαμε μία εβδομάδα δύσκολη. Παίξαμε για τους εαυτούς μας και τον προπονητή μας».

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας, διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου αργότερα απέδωσε την ήττα κυρίως στην έλλειψη λύσεων στην επίθεση: «Είχα ρωτήσει τους παίκτες μας αν παρακολουθούν τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών. Πέρα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού οι υπόλοιπες ομάδες είναι ισοδύναμες. Είχαμε τρεις νίκες σερί και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έλεγε ότι πάμε για τετράδα ενώ στο ξεκίνημα με 0-3 ότι πέφτουμε. Αυτό φέρνει πίεση στην ομάδα», υπογράμμισε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» και πρόσθεσε: «Παίξαμε τελείως διαφορετικά απ’ ότι παίζαμε μέχρι τώρα. Είχαμε έναν παίκτη με 26 πόντους και οι υπόλοιποι ήταν χαμηλά, δεν είχαμε πλουραλισμό στην επίθεση. Κάποιες φάσεις στο τέλος μας επηρέασαν. Επιστρέψαμε στη διεκδίκηση αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι έμπειροι παίκτες μας πρέπει να οδηγήσουν τους νέους με υπομονή, με σκέψη. Ο Μακ Λάουντ είναι πολύ καλός παίκτης. Μπήκε χωρίς ρυθμό στον Ηλυσιακό και αποφάσισε να μην πάρει φάσεις στο ξεκίνημα του αγώνα. Η είσοδος ενός παίκτη πάντα επηρεάζει αλλά πρέπει να το κάνουμε».

Να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή την ήττα συνέστησε ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος έδωσε περισσότερο βάρος στην αναμέτρηση που έρχεται κόντρα στον Κολοσσό: «Δεν κάναμε ότι έπρεπε. Μπήκαμε στον ρυθμό του Περιστερίου και δεν τα καταφέραμε. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον Κολοσσό την επόμενη αγωνιστική και θα πάμε για να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x