Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Δευτέρας, 6 Δεκεμβρίου, 2010

«Άρωμα» χειμώνα! Ήλιος με «δόντια» σήμερα, Δευτέρα, στην Αττική. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

«Άρωμα» χειμώνα! Ήλιος με «δόντια» σήμερα, Δευτέρα, στην Αττική. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Παρόμοιος ο καιρός στη συμπρωτεύουσα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Λίγα σύννεφα στην Μακεδονία και τη Θράκη, με παγετός τοπικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Λίγα σύννεφα στα Επτάνησα, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο, με πιθανότητα τοπικών βροχών. Παγετός τοπικά στην Ήπειρο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ήλιος με «δόντια» σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο, με πιθανότητα παγετού. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Λίγα σύννεφα σε Κυκλάδες, Κρήτη, Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι βόρειοι - βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 6 με 7. Από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 7 Δεκεμβρίου 2010

«Τσιμπάει» ο υδράργυρος! Αραιή συννεφιά με πιθανότητα λίγων βροχών στα Βορειοδυτικά προβλέπεται γι’ αύριο Τρίτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί - νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Βαθμιαία άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x