Γ' Εθνική

Παρελθόν ο Χρυσάφης

Το νέο στραβοπάτημα της Παναχαϊκής που την έριξε από την κορυφή έφερε αναταραχή στις τάξεις των «Αχαιών» και προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Πρώτη από αυτές η απομάκρυνση του Γιάννη Χρυσάφη, ενώ η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα παράπονα της για τη διαιτησία.

Το νέο στραβοπάτημα της Παναχαϊκής που την έριξε από την κορυφή έφερε αναταραχή στις τάξεις των «Αχαιών» και προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Πρώτη από αυτές η απομάκρυνση του Γιάννη Χρυσάφη, ενώ η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα παράπονα της για τη διαιτησία.

Η αποχώρηση του μέσου Γιάννη Χρυσάφη δεν αποτελεί έκπληξη αφού πολλές φορές το τελευταίο διάστημα ο Ηλίας Φυντάνης είχε αναφερθεί στις δηλωσεις του στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή όχι με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«1) To ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκής δεν θα αλλάξει ούτε σε αυτό το παιχνίδι την τακτική του να μην ασχολείται με την διαιτησία. Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι αυτή η τακτική μας έχει εκληφθεί ως αδυναμία. Ορίστηκε στο χτεσινό παιχνίδι για πρώτη φόρα φέτος να διαιτητεύσει αγώνα Γ? Εθνικής ένας νεαρός διαιτητής από την Κόρινθο ο οποίος δεν έχει αντιληφθεί τι είναι ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς στο χθεσινό παιχνίδι ο συγκεκριμένος διαιτητής σφύριξε 63 φορές και στο Β? ημίχρονο ανέχθηκε την διακοπή του αγώνα από ανύπαρκτους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της Αγίας Παρασκευής 9 φορές. Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής αυτών των διαιτητών και των προπονητών του ??πέσε κάτω΄΄ ήταν στο Β? ημίχρονο ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού να είναι 13 λεπτά.

Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα επισκεφτεί την ΚΕΔ για να έχει μια καλοπροαίρετη συζήτηση με τον κ. Τεροβίτσα και με τους συνεργάτες του.

2) Το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Παναχαϊκή συμφωνήθηκε να λύσει ο Γιάννης Χρυσάφης. Σήμερα το μεσημέρι ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Νίκος Ζαφειρόπουλος θα βρίσκεται στην Πάτρα για την τυπική διαδικασία λύσεως συμβολαίου.

3) Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του γιατί μετά την μεγάλη εκτός έδρα νίκη εις βάρος του ΠΑΟ ΡΟΥΦ δεν υπήρξε ανταπόκριση από τους οπαδούς της ομάδας και η προσέλευση περιορίστηκε στα 1.400 εισιτήρια. Με τέτοιου είδους συμπαράσταση δεν είναι δυνατόν να συντηρηθεί μια ομάδα με το ακριβότερο ρόστερ της κατηγορίας.

Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή έφερε στην Πάτρα τον Λουτσιάνο, έφερε τον Κορδονούρη, κράτησε τον Κυβελίδη και περίμενε αυτές οι ενέργειες να εκτιμηθούν. Σε μία πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει το πιο φθηνό εισιτήριο της κατηγορίας αλλά και το πιο ακριβό ρόστερ της κατηγορίας και για να μην υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον, να γίνουν μεταγραφές και να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου, πρέπει ο κόσμος να συμπαρασταθεί.

Είναι αδιανόητο μια ολόκληρη πόλη σαν την Πάτρα να περιμένει από έναν και μόνο άνθρωπο να εξοφλήσει τα χρέη (θα ξεπεράσουν τα 4.000.000 ευρώ) να αγοράσει παίκτες και να συντηρεί μια ποδοσφαιρική ομάδα που το ετήσιο κόστος της χωρίς τα χρέη είναι 1.200.000 ευρώ, χωρίς καμία βοήθεια από εισιτήρια, χορηγίες, δήμο και κοινωνικούς φορείς.

4) Συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές θα έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής με παρουσία των προπονητών σήμερα μετά την προπόνηση.

5) Την σύμβαση με τον Δήμο Πατρέων για το Παμπελοποννησιακό στάδιο θα καταγγείλει η ΠΑΕ Παναχαϊκή αφού ουδέποτε της παραχώρησε το βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού όταν βρέχει για προπονήσεις».

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x