Stoiximan Super League

Έτοιμος να «δέσει» Σολτάνι

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Καρίμ Σολτάνι για να συζητήσει με τη διοίκηση του Ηρακλή για την ανανέωση συμβολαίου του Αλγερινού μεσοεπιθετικού. Πολλά τα προβλήματα για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Καρίμ Σολτάνι για να συζητήσει με τη διοίκηση του Ηρακλή για την ανανέωση συμβολαίου του Αλγερινού μεσοεπιθετικού. Η αποκάλυψη του «Γηραιού» δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο και στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να τον «δέσουν» μέχρι το 2013 ή το 2014, προλαβαίνοντας τους… μνηστήρες που ήδη έχουν εμφανιστεί. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τον Ηρακλή.

Επιστροφές και προβλήματα εν όψει ΠΑΟΚ

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα θα έχει και για το ματς της 14ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ το Σάββατο (19:30) ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Από το ματς της Τούμπας θα απουσιάσουν σίγουρα οι τραυματίες Κατσαμπής (την άλλη εβδομάδα θα μπει στις προπονήσεις) και Κομπαγιάσι, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ντάνι που έχει θλάση στο δικέφαλο, ενώ αγώνα δρόμου κάνει ο Σολτάνι, που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο και ακολουθεί θεραπεία. Οι Κανακούδης, Σαρακατσάνος και Μπαντής ξεπέρασαν τα προβλήματά τους κι επανέρχονται, όπως και ο Γιάκομπ που εξέτισε την τιμωρία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x