Stoiximan Super League

Να φανούν… «λιοντάρια»!

Η ήττα-πισωγύρισμα από την Κέρκυρα ανήκει, πλέον, στο παρελθόν για τον Πανιώνιο. Στην Πλατεία δεν έχουν τα χρονικά περιθώρια να «μείνουν» κι άλλο σε αυτό το παιχνίδι και ήδη, η… μεθεπόμενη μέρα (αφού την Κυριακή, οι «κυανέρυθροι» είχαν ρεπό) της οδυνηρής αυτής ήττας, βρίσκει την ομάδα, ναι μεν απογοητευμένη, αλλά και αποφασισμένη να δείξει τη δύναμη και το ψυχικό σθένος, προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στις Σέρρες.

Η ήττα-πισωγύρισμα από την Κέρκυρα ανήκει, πλέον, στο παρελθόν για τον Πανιώνιο.

Στην Πλατεία δεν έχουν τα χρονικά περιθώρια να «μείνουν» κι άλλο σε αυτό το παιχνίδι και ήδη, η… μεθεπόμενη μέρα (αφού την Κυριακή, οι «κυανέρυθροι» είχαν ρεπό) της οδυνηρής αυτής ήττας, βρίσκει την ομάδα, ναι μεν απογοητευμένη για την ευκαιρία που έχασε να… ξεκολλήσει από την «ουρά», αλλά και αποφασισμένη να δείξει τη δύναμη και το ψυχικό σθένος, προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στις Σέρρες.

Μετά, λοιπόν, το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα στις 11:30 στο «Απήλιον».

Ο Άκης Μάντζιος δεν είχε στη διάθεσή του, τους Βαρό, Κουμορτζί και Κούρντι, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και τους τέσσερις που προπονούνται πριν την υπόλοιπη ομάδα, καθώς δεν υπολογίζονται (Βαζ Τε, Ρίσγκαρντ, Παρτούς και Κοιλιάρας).

Όσοι αγωνίστηκαν το Σάββατο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Χρήστος Δάρας επικεφαλής του ιατρικού τιμ!

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ο αθλητίατρος κ. Χρήστος Δάρας αναλαμβάνει από σήμερα επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x