Stoiximan Super League

Καμαρά, Τάτος και Σφακιανάκης στα… πιτς

«Τελεία» έβαλαν στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ στον Ατρόμητο και τώρα η προσοχή όλων στράφηκε στην επόμενη αναμέτρηση, εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό. Θεραπεία έκαναν στη σημερινή προπόνηση οι Καμαρά, Τάτος και Σφακιανάκης, οι οποίοι αποκόμισαν χτυπήματα από το παιχνίδι με την Ένωση. Παρ’ όλα αυτά η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

«Τελεία» έβαλαν στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ στον Ατρόμητο και τώρα η προσοχή όλων στράφηκε στην επόμενη αναμέτρηση, εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό. Θεραπεία έκαναν στη σημερινή προπόνηση οι Καμαρά, Τάτος και Σφακιανάκης, οι οποίοι αποκόμισαν χτυπήματα από το παιχνίδι με την Ένωση. Παρ’ όλα αυτά, η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους παίκτες του συλλόγου του Περιστερίου, αυτοί που αγωνίστηκαν την Κυριακή, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι άλλοι έκαναν προπόνηση.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Μπάλας, καθώς ενσωματώθηκε στην Εθνική Νέων, η οποία θα αναμετρηθεί με την ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού, σε φιλικό αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη.

Κόντρα στους Πειραιώτες την Κυριακή δεν θα αγωνιστούν οι Σφακιανάκης και Μελισσάς, καθώς θα εκτίσουν στο συγκεκριμένο ματς την ποινή της μίας αγωνιστικής επειδή συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x