Champions League

Μία απουσία για Κοπεγχάγη

Με μοναδικό απόντα τον Μάρτιν Μπέργκβολντ, που είναι εδώ και καιρό τραυματίας, θα αντιμετωπίσει η Κοπεγχάγη τον Παναθηναϊκό στο «Πάρκεν» το βράδυ της Τρίτης για το Champions League. Τόσο ο Μίκαελ Άντονσον, όσο και ο Μάρτιν Βίνγκααρντ, που είχαν αποχωρήσει με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Έσμπιεργκ, συμπεριλήφθηκαν στην 20μελη αποστολή των πρωταθλητών Δανίας.

Με μοναδικό απόντα τον Μάρτιν Μπέργκβολντ, που είναι εδώ και καιρό τραυματίας, θα αντιμετωπίσει η Κοπεγχάγη τον Παναθηναϊκό στο «Πάρκεν» το βράδυ της Τρίτης για το Champions League. Τόσο ο Μίκαελ Άντονσον, όσο και ο Μάρτιν Βίνγκααρντ, που είχαν αποχωρήσει με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Έσμπιεργκ, συμπεριλήφθηκαν στην 20μελη αποστολή των πρωταθλητών Δανίας. Εκτός έμεινε για λόγους τακτικής ο Χιάλτε Νόρεγκααρντ, ο οποίος ανακοινώθηκε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα στη χειμερινή περίοδο.

Αναλυτικά η 20αδα της Κοπεγχάγης:

Τερματοφύλακες: Κιμ Κρίστενσεν, Γιόχαν Βίλαντ.

Αμυντικοί: Μίκαελ Άντονσον, Ζντένεκ Πόσπεχ, Σόλβι Ότεσεν, Πέτερ Λάρσον, Όσκαρ Βεντ, Μπράιαν Οβιέδο, Ματίας Ζάνκα Γιόργκενσεν.

Μέσοι: Κλαουντεμίρ, Γουίλιαμ Κβιστ, Γέσπερ Γκρόνκιερ, Τόμας Κρίστενσεν, Μάρτιν Βίνγκααρντ, Τόμας Ντιλέινι, Κριστιάν Μπολάνιος.

Επιθετικοί: Ντάμε Εντόι, Μόρτεν Νόρντστραντ, Σέζαρ Σαντίν, Κένεθ Ζοχόρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x