Stoiximan Super League

Ήρθε ο Λουσέν!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Πέτερ Λουσέν. Ο Γάλλος χαφ, που θα δοκιμαστεί από την ΑΕΚ, έφτασε στις 18:10 περίπου στο «Ελ. Βενιζέλος» και χωρίς να κάνει δηλώσεις, αναχώρησε -συνοδευόμενος από ανθρώπους της «Ένωσης»- στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Πέτερ Λουσέν.

Ο Γάλλος χαφ, που θα δοκιμαστεί από την ΑΕΚ, έφτασε στις 18:10 περίπου στο «Ελ. Βενιζέλος» και χωρίς να κάνει δηλώσεις, αναχώρησε -συνοδευόμενος από ανθρώπους της «Ένωσης»- στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει.

Ο 31χρονος μέσος, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης του Μανόλο Χιμένεθ από τότε που αγωνιζόταν στην Ισπανία, θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών και μηνίσκου), που τον έχει κρατήσει εκτός γηπέδων από τον Σεπτέμβρη του 2009.

Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, θα δοκιμαστεί -αρχής γενομένης από αύριο κιόλας- στις προπονήσεις και θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ την εξαιρετική καριέρα (Καέν, Μπορντό, Μαρσέιγ, Παρί σεν Ζερμέν, Θέλτα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σαραγόσα και Βαγιεκάνο) που τόσο άδοξα διέκοψε ο τραυματισμός του.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x