Stoiximan Super League

Ένα γιατρό ρε παιδιά

Η επιδημία τραυματισμών που έχει χτυπήσει τον Άρη το τελευταίο διάστημα αφήνει τον Έκτορ Κούπερ χωρίς πολλές επιλογές, ειδικά στην άμυνα, για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ αγωνία υπάρχει για τη συμμετοχή του Σέρχιο Κόκε, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση. Διάστρεμμα υπέστη ο Ναφτί.

Η επιδημία τραυματισμών που έχει χτυπήσει τον Άρη το τελευταίο διάστημα αφήνει τον Έκτορ Κούπερ χωρίς πολλές επιλογές, ειδικά στην άμυνα, για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ αγωνία υπάρχει για τη συμμετοχή του Σέρχιο Κόκε, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Σε δύο… δόσεις έγινε το σημερινό πρόγραμμα. Οι μόλις 14 ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές, συν τον Διούδη (πορτιέρο από την ομάδα Νέων) προπονήθηκαν στην Μίκρα και οι τραυματίες στο Ρύσιο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κόκε, Χαβίτο, Κουλουχέρης και Σηφάκης, αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για της παρουσία και των τεσσάρων στο ματς του Σαββάτου στη θεσσαλική πόλη.

Τιμωρημένος είναι ο Μίσελ, στα… πιτς βρίσκονται οι Ρονάλντο, Οριόλ, Τσεσνάουσκις, Χουάνμα και Παπαζαχαρίας, ενώ εκτός πλάνων και… επίσημα είναι ο Κάλβο. Διάστρεμμα υπέστη ο Ναφτί στην προπόνηση, ένας παίκτης για τον οποίο υπάρχουν αρκετά παράπονα φέτος για την απόδοσή του -και την εξωαγωνιστική του ζωή- και η θέση του στο ρόστερ του Άρη είναι επισφαλής.

Τέσσερις με πέντε μήνες θα χρειαστεί ο Γιάννης Αγτζίδης ώστε να επιστρέψει στη δράση. Ο νεαρός μπακ, που το καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, υπέστη ρήξη χιαστών και σήμερα υποβλήθηκε σε επέμβαση με επιτυχία.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x